Saša i Ksenija Milošević

Čestitamo! Ksenija i Saša nikad srećniji, iz doma Miloševića stižu najlepše vesti (foto)

Autor:

14.03.2023 13:17

Foto: Petar Đorđević

Foto: Petar Đorđević

Ksenija i Saša Milošević danas su nikad srećniji, prelepe vesti objavili su na društvenim mrežama



Ksenija i Saša Milošević Mare uživaju u skladnom braku i ne kriju koliko se vole i koliko su srećni jedno pored drugog. Naš uspešni kompozitor i aranžer i njegova supruga, violinistkinja i koncert-majstor “Beogradske filharmonije” svoju ljubavnu priču započeli su 2010. godine. Danas isti kvaliteti čine esenciju njihovog braka, a centralno mesto u životu poznatih umetnika zauzima njihov sin Vanja.

Pročitajte Saša Milošević Mare - Ja sam na prvom mestu otac, a posle sve ostalo

Luka Šarac

 

Sudbonosno DA Ksenija i Saša Milošević su jedno drugom izgovorili u malenom stanu u kojem i dan danas žive. Kako su tada preneli svi domaći mediji, novopečeni mladenci su upravo taj stan dobili na poklon od mladinog oca Bokija Miloševića

Mare je za kuma uzeo glumca Andriju Miloševića. Mlada nije imala takav zahtev, pa je za kumu izabrala drugaricu iz detinjstva Tamaru, koja je zbog njihovog venčanja doputovala iz Grčke gde i živi.

Pročitajte Ksenija Milošević - Tata je otišao srećan, bio je čovek koji je neverovatno voleo život

Grand Online

 

Od ovog dana prošla je čitava decenija, pa danas Ksenija i Saša Milošević Mare slave deset godina braka. 

"Deset godina je prošlo kao tren", podsetila je Ksenija sve svoje pratioce objaviviši set pelepih fotografija sa venčanja. 

Čestitamo! 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Ivan

17.03.2023 08:06

Sva sreća što ga Žika drži tamo godinama kao nekog ******** žirija koji kao nešto ocenjuje inače ne znam koliko bi mu cvetale ruže