Dušan i Slađana

Čitali su zajedno lektiru i učili integrale: Ovako je počela ljubavna priča Slađane i Dušana Mandića

Autor:

07.05.2023 16:00

Foto: Doroteja Tipšin

Foto: Doroteja Tipšin

Brak Dušana i Slađane Mandić važi za i te kako skladan, a evo kako je sve počelo



Slađana i Dušan Mandić su svoju ljubavnu priču počeli 21. maja 2012. godine. Ona je tada imala osamnaest godina, a on nije bio ni punoletan, jer je četiri meseca mlađi. To je bio period kada su zajedno čitali čak i lektiru.

Pročitajte Ognjenov prvi Uskrs - Dušan Mandić uživa sa porodicom, sin je njegova kopija (foto)

Instagram

 

Ono što Dušan ne stigne ona mu je prepričavala, a on je njoj na početku pokazivao integrale. Za nju, koja je prethodno završila Ekonomsku školu, to je bila misaona imenica, a on je učio u Sportskoj gimnaziji. Danas Slađa za “Lepotu i zdravlje” kaže:

Pročitajte Dušan Mandić i Slađana Tešić - Venčanje posle treninga

Luka Šarac

 

- Mislim da je sve stvar sudbine, a u našem slučaju su se kockice poklopile. Oboje smo osećali da idemo jedno uz drugo – imali smo zajedničke teme, interesovanja i utisak da se jako dugo poznajemo. Iz ove perspektive mogu da kažem da je do našeg susreta došlo zahvaljujući sticaju srećnih okolnosti, tim pre što je jako teško upoznati pravu osobu.

Pročitajte Ponovo kod kuće - Porodična čarolija Slađane, Lenke i Dušana Mandića (foto)

Doroteja Tipšin

 

Koliko ste se promenili od kada ste zajedno?

- Nikada nisam očekivala da se on u potpunosti prilagodi meni, niti je on tako nešto tražio od mene, već smo zajedničkim snagama dolazili do onoga što oboma prija. Ja poprimim osobine koje se njemu sviđaju, a Dušan one koje se meni dopadaju.

Pročitajte Ljubavna priča Dušana Mandića za primer svima - Ovo je trenutak koji će vaterpolista zauvek pamtiti (foto)

Instagram

 

Nas dvoje smo se dosta promenili, jer smo zajedno sazrevali. Ranije nam je najveći problem bio koju ocenu ćemo dobiti na pismenom iz matematike, a danas imamo dvoje dece. U septembru 2019. smo dobili Lenku, a u oktobru prošle godine je stigao i Ognjen.

Pročitajte Dušan Mandić - Na opasnom terenu korona virusa

Instagram screenshot @dusan.mandic3

 

Kada je veza bila na najvećem testu?

- U septembru 2015. Dušan je otišao u Italiju, jer je počeo da igra za “Proreko”. To je bio veliki stres, ali budući da su iza nas već bile tri zajedničke godine, dogovorili smo se da ostanem u Beogradu zbog fakulteta, a da kad god možemo ja idem kod njega i on dolazi ovamo.

Problem je predstavljalo i to što nisam mogla da ostanem dugo, jer nisam imala boravišnu vizu. Zvanično sam se preselila tek kad smo se venčali i dobili dete, ali je onda krenula korona, pa smo došli u Beograd. Znali smo šta nas čeka, ali uspeli smo da prebrodimo daljinu.

Komentari. (0)

Loading