Dušan Mandić

Slavlje i radost u porodici Mandić: Poznati vaterolista tata po drugi put, stigao je Ognjen

Autor:

18.10.2022 15:30

Foto:

Foto:

Vaterpolista Dušana Mandić tata po drugi put



Mladi vaterpolista Dušan Mandić postao je tata po drugi put. Na svet je došao naslednik, sin Ognjen. On je radosne vesti podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, fotografijom na kojoj su mama Slađana, sin Ognjen i poznati vaterpolista uz opis: "Rodio se Mandić Ognjen!!! Hvala ljubavi!!!. Dok su se u nastavku nizale poruke i čestitke, od voditeljke Vesne Dedić, pevača Nikole Rokvića, Ivane Maksimović, kao i ostalih prijatelja, kolega i rodbine, kao što su: "Neka je živ i zdrav i da ga čuva Bog!", "Iskrene čestitke, nek Vam je živ i zdrav, uvek ponosni da budete na njega. Svako dobro Vam želim", "Sve najlepše, dobrodošao bata Lenki. Uživajte Mandići" i mnogi drugi.

Instagram screenshot @dusan.mandic3

 

 

 

Pročitajte Ljubav iz školskih dana - Vaterpolista Dušan Mandić uživa u danima sreće sa suprugom i ćerkom

 

Dušan Mandić je sa svojom suprugom Slađanom u skladnoj vezi već 10 godina, od kojih su tri godine u braku, kada su i krunisali svoju ljubav naslednicom Lenkom koja ima 3 godine. Sada je porodica Mandić bogatija za još jednog člana, koji je uneo dvostruku radost i osmeh u dom, a sestra Lenka je dobila društvo za igru. Bračni par se odlučio za tradicionalno ime Ognjen koje ima posebno značenje, koje datira od davnina. Ime vuče korene slovenskog porekla, iz staroslovenskog jezika od reči "oganj".

Simboličko značenje imena Ognjen predstavlja "onog koji je pun žara", "silan i strastven", koji neprijateljia ume da opeče vatrom i munjom. U neka prošla vremena dečaci koji su nosili ovo ime, naši preci su smatrali da su sinovi ognja.

Luka Šarac

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading