Sergej i Kristina

Detalji koje javnost nije znala, Kristina Ćetković otvorila dušu: Bili smo jako mladi kada smo...

Autor:

05.05.2023 21:15

Foto: Nebojša Babić

Foto: Nebojša Babić

Kristina Ćetković o voljenom suprugu Sergeju, njihovom braku, ljubavi koja traje još iz detinjstva...



Pre tačno pet godina Sergej Ćetković je na pitanje - da li je tačno da se on i njegova supruga Kristina poznaju od detinjstva, odgovorio:

- To su situacije kada vidiš nekoga i osećaš nešto, a dvadesetak godina kasnije shvatiš šta je to nešto. Kada smo se sa 23 godine uzeli, nas dvoje smo se znali skoro celog života. Siugran sam da je sve zapisano.

Pročitajte Sergej i Kristina Ćetković ekskluzivno za Gloriju - Naša ljubav je kao stena

Nebojša Babić

 

Kristina danas kaže:

- Sve smo izgradili na temeljima ljubavi, poštovanja i razumevanja. Eto, baš takvu ljubav i zahvalnost opisao je u pesmi “Na prvi pogled”, pa slobodno mogu da prepišem svaku reč, a i da kažem da sam imala sreće da mi Bog pošalje baš njega.

Dugo smo zajedno, odrasli smo voleći jedno drugo i prihvatajući da nas menjaju vreme, okolnosti, posao i deca.

Koliko ste se promenili od kada ste zajedno?

- Ubeđena sam da se nismo mnogo promenili. Bili smo jako mladi kada smo se venčali i, hvala Bogu, na vreme preboleli sve dečje bolesti.

On je meni i dalje najzanimljiviji, najbolji i najduhovitiji muškarac kojeg sam ikad upoznala; onaj isti koji mi se udvarao pre toliko godina i koji svakog dana uspe da me oraspoloži i nasmeje- priznala je Kristina u intevjuu za Lepotu i zdravlje

Nebojša Babić

 

Kristina Ćetković veruje u brak

Šta je najbolje kad muža znaš od detinjstva?

- Ne mogu da zamislim drugačiji život od ovog kojeg imam, niti drugačijeg muškarca pored sebe. Ako baš treba da analiziram, reći ću da je prednost kada zajedno sazrevate i gradite život po nekoj zajedničkoj slici o sreći. Ipak, ima primera da i takvim parovima, koji su odrastali zajedno, ljubav ima kratak vek.

Vreme najvećeg testa?

- Sam početak nosi najveći broj iskušenja. To nije samo prvi poljubac, prvo letovanje i prvi zajednički stan.

Početak ljubavi je i prva prepirka i način kako ste je završili, prvi zajednički životni problem i ispiti privrženosti i odanosti.

Pročitajte Sergej i Kristina Ćetković o usvajanju ćerkica - Lola i Mila su zaokružile našu ljubavnu priču

Nebojša Babić

 

Na tim počecima se gradi odnos i tako najbolje upoznajemo jedno drugo. Onoliko koliko nam se svidi kako osoba koju volimo reaguje u različitim okolnostima, koliko je tu za vas u nekim teškim situacijama, toliko i ta ljubav i veza postaje jača ili vremenom prosto nestane.

Hoće li brak postojati i za 50 godina?

- Naravno da hoće! Pa, prvi simptom zaljubljenosti je potreba da sa tom osobom podeliš svaki trenutak i da mu ulepšaš svaki dan. Mislim da ne postoji normalan čovek koji ne želi da bude voljen i da uvek u nekome ima oslonac.

Komentari. (0)

Loading