Ivana Peters

Srčani udar pred kamerama! Ivana Peters prošla pakao: U toj agoniji sam se onesvestila

Autor:

11.05.2023 19:09

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Ivana Peters infarkt je doživela pre nego što je napunila 40 godina



Zdravlje Ivane Peters u nekoliko navrata bilo je ozbiljno narušeno, ali trenutak kada se najviše uplašila za svoj život bio je pre nekoliko godina kada je doživela infarkt.

Pevačica se u više navrata osvrnula na ovaj događaj, koji se desio kada još nije imala ni 40 godina.

Pročitajte Velika drama - Nepoznati detalji borbe za potomstvo

Andreja Damnjanović

 

- Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40 i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije – ispričala je svojevremeno Ivana.

Uprkos činjenici da je zagovornik veganske ishrane i zdravog načina života, infarkt je Ivani Peters promenio život.

Pročitajte Povratak u sedamdesete - Ova slatka beba je izrasla u lepu ženu

Instagram screenshot @ivanapeters

 

- Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije ‘Ko je kod Koje’ nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao.

Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život – rekla je pevačica tada.

Ivana Peters infarkt je doživela osvešćujuće

Lekari i dalje nemaju objašnjenje zašto se to dogodilo.

- Presudne su bile neke druge stvari, ne godine, a ni genetika, jer u mojoj porodici niko nije imao srčanih problema. Bio je povišen holeserol, ali to je bilo tako i dok sam bila mlađa. Lekari i dalje nemaju odgovor na pitanje zašto se to desilo – izjavila je Ivana.

Pročitajte Dve glumice, manekenka, voditeljka... Vuk Kostić magnet za poznate žene, spisak je podugačak, a veza sa pevačicom tajna FOTO

Ata Images

 

Ivana Peters infarkt je doživela kao opemenu, koja joj je promenila život, te od tada redovno pije lekove, a zbog malokrvnosti je morala da počne da jede meso.

- Život je jedan, a u mom slučaju stres je ono što mi apsolutno nije potrebno. Shvatila sam da je brz stil života ono što mi nikako ne prija, a ova životna lekcija ima za mene dragocenu vrednost.

 Naučila me je da čuvam svoje zdravlje jer, na kraju dana osim porodice, ne postoji ništa preče od toga - rekla je Ivana Peters za domaće medije.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading