Miloš Biković

Stigla prinova: Miloš Biković podelio prelepe vesti, ovo je baš dugo čekao FOTO

Autor:

18.04.2023 21:30

Foto:

Foto:

Objava Miloša Bikovića privukla je nezapamćenu pažnju javnostiDom Miloša Bikovića postao je bogatiji za još jednog člana - sfinks mačku. Iako je dolazak kućnog ljubimca u prvi mah obradovao glumca, briga o njoj ujedno predstavlja i veliki izazov. 

- U šoku sam - poručio je glomac putem svog Instagrama. 

Pročitajte: Prvi put u javnosti - Miloš Biković sa devojkom napravio pometnju na crvenom tepihu, nema im ravnih (foto)

Instagram

 

Objava Miloša Bikovića privukla je nezapamćenu pažnju javnosti budući da ovaj ljubimac može koštati i do 10.000 evra. Naime, reč je o bezdlakoj mački sfinks, koja čija se cena kreće između 250 i 1.000 evra. Ove mačke se smatraju za najskuplje na svetu, a u slučaju vrlo retkih sfinks mačaka, cena u svetu može da dostigne i 10.000 evra.

Pročitajte: A izrastao je u najvećeg zavodnika - Pogledajte trogodišnjeg Miloša Bikovića, imao je jedan poseban talenat (video)

Instagram

 

Inače, sfinks je najpoznatija bezdlaka rasa domaće mačke, osetljive na povećanu toplotu i hladnoću, zbog čega se pretežno drži u kući. Ovo je inteligentna i radoznala mačka, veoma privržena vlasniku. Prosečna težina je od 3,5 do 7 kg.

Pročitajte: Nije baš sve kao što izgleda - Radonjić otkrio šta misli o Bikoviću, zamera mu...

Instagram

 

Objava Miloša Bikovića obradovala je fanove, a kako je na prinovu reagovala njegova devojka Ivana Malić javnosti nije poznato..

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Zorana

21.04.2023 12:29

Koliko su lepse domace macke a ne kao ova sa izbecenim ocima ali ima se moze se.