Stefan i Ivana

Prelepe vesti: Stefan Kapičić i Ivana Horvat čekaju drugo dete!

Autor:

04.04.2023 15:44

Foto: Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Foto: Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Stefan Kapičić čeka drugo dete, radost je ogromna



Glumac Stefan Kapičić i njegova supruga, takođe glumica Ivana Horvat čekaju drugo dete, saznaje Blic.

- Ivana je ponovo u blagoslovenom stanju, ali još uvek se ne zna da li će dobiti sina ili ćerku. Glumica se dobro oseća i trudnoća prolazi u najboljem redu – otkrio je izvor blizak glumačkom paru za pomenut medij.

Pročitajte Nekada je bio poznat u Srbiji - Stefan Kapičić neprepoznatljiv

Guliver Getty Images

 

Podsetimo, Stefan i Ivana su u braku od 2017. godine, a tri godine kasnije dobili su sina Ivana. Uskoro će se njihova porodica proširiti čemu se posebno raduje njihov prvenac koji sa nestrpljenjem iščekuje društvo za igru.

Pročitajte Stefan Kapičić - Superheroj iz komšiluka (foto)

Skladni par živi u Los Anđelesu gde je Stefan radio na brojnim projektima. Gledali smo ga u ostvarenjima: “Deadpool”, "Deadpool" i "Deadpool 2", seriji “Better Call Saul”. 

Pročitajte Stefan Kapičić - Posle premijere filma "Deadpool 2" srpski glumac u četvrtoj sezoni serije "Better Call Saul"

U filmu “The Last Voyage of Demeter” u produkciji Stivena Spilberga koji će biti emitovan na leto, Stefan tumači jednu od glavnih uloga.

Osim u Americi, glumačko-bračni par boravi kako u Zagrebu, tako i u Beogradu, gde je Stefan prošle godine snimao „Južni vetar: Na granici“.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading