Princ Vilijam

Opustio se i ostavio sve u čudu: Potez princa Vilijama jedni hvale, dok su drugi zgroženi (foto)

Autor: Gloria.rs

24.03.2023 14:30

Foto: Photo by Kirsty Wigglesworth - Pool/Getty Images Via Guliver

Foto: Photo by Kirsty Wigglesworth - Pool/Getty Images Via Guliver

Potez princa Vilijama iznenadio sve, evo o čemu se radiI prinčevi su kao sav normalan svet, pokazao je princ Vilijam najnovijim postupkom o kome bruji čitav svet.
Naime, Vilijam je tokom boravka u Poljskoj iznenadio sve pojavivši se u jednom LGBT restoranu u Varšavi.

Iako ga mnogi nazivaju uštogljenim i onim koji strogo poštuje pravila, princ je pokazao da je daleko od toga na kratko zamenivši skupa i otmena mesta onima za srednju i nižu klasu.

Pročitajte Manekenka umesto princeze - O aferi princa Vilijama bruje svetski mediji, Kejt je prevario sa...

Cris Jackson Getty Images

 

Kako prenosi Daily Mail, tim iz Kensingtonske palate rezervisao je lokalni restoran blizu mesta gde su radili, ali princ Vilijam je odlučio da im se pridruži.

- Pitao ih je šta rade, a zatim ih je zamolio da pođe sa njima. Bila je to sjajna noć po svemu sudeći. Tim je jako cenio što je želeo da im se pridruži - ispričao je izvor za pomenuti list.

Pročitajte Bizarna pravila kraljevske porodice - Kejt Midlton se udajom odrekla mnogo toga, nećete verovati šta joj je sve zabranjeno

 

 


Inače, Poljska se smatra jednom od konzervativnijih evropskih zemalja, a Vilijam je pohvaljen jer je svojim dolaskom podržao LGBT zajednicu.

"Varšava baš ume da iznenadi. Večerao sam danas sa princem", napisao je jedan meštanin koji je objavio fotografiju na kojoj se u pozadini vidi princ Vilijam.

Pročitajte Skandal kakav se ne pamti - Kejt Midlton na crvenom tepihu napravila nedopustiv potez (foto)

 

 

Vlasnik restorana takođe je bio prijatno iznenađen prinčevim dolaskom.

- Rekao mi je da to neće biti rođendanska zabava za Daisy, a zatim je na naše iznenađenje ušao i princ. Rekli su da su se sjajno proveli, bili su tri sata ovde sa ostalim gostima koji su već ranije dolazili kod nas - ispričao je vlasnik restorana.

Ono što je najviše šokiralo strane medije je to što je član kraljevske porodice večerao u jednom prosečnom restoranu koji ima cene za "obične smrtnike" gde ga je večera koštala svega 8.50 evra.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading