Jelena Đoković

Ludo su se voleli: Pre Noleta Jelena Đoković ljubila je ovog poznatog tenisera (foto)

Autor:

18.03.2023 12:00

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Dok Jelena i Novak nisu otpočeli svoju prelepu ljubavnu priču koja traje i dan danas, u njenom životu bio je jedan drugi poznati teniski as, evo i kojiIako imaju tek trideset i neku, stiče se utisak da su Novak i Jelena Đoković zajedno čitavu večnost. Istina, upoznali su se u ranoj mladosti i jedno uz drugo odrastali i sazrevali, ali pre nego što su se sreli imali su prve mladalačke ljubavi.

Pročitajte Ni Šanel ni Guči - Ovo je omiljeni parfem Jelene Đoković, kritike ne prestaju

Profimedia

 

U vreme dok se još prezivala Ristić, bivši dečko Jelene Đoković bio je teniser Ivan Bjelica Gile, Beograđanin, koji danas ima 37 godina.

Njihova veza ipak nije potrajala, ponajviše zato što su u tom periodu bili vrlo mladi, pa i nezreli. Ubrzo potom upoznala je Novaka, a ostalo je istorija.

Instagram

 

Bivši dečko Jelene Đoković pao je u zagrljaj ove glumice 

Jelenina kratkotrajna romansa sa Novakovim kolegom brzo je pala u zaborav, ali ime Ivana Bjelice nastavilo je da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivan.bjelica

Pre šest godina Ivan je počeo da se zabavlja sa Hristinom Popović koja, osim umetničkog, neguje i sportski duh. Iako o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je plavokosa glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog profila na Instagramu.

Pročitajte Jelena Đoković nikad skuplje obučena, 12.000 evra za ovaj stajling (foto)

ATA Images

 

Mada se, nekoliko meseci kasnije, proneo glas da su Hristina i Ivan probali da daju drugu šansu svojoj ljubavi, ispostavilo se da od pomirenja nema ništa, pa je svako nastavio svojim putem.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading