Kristijano Ronaldo

Afera kakva se ne pamti: Ronaldo optužen za seksualno uznemiravanje, poznata influenserka sve priznala

Autor:

03.03.2023 19:00

Foto:

Foto:

Ronaldo optužen za seksualno uznemiravanje, influenserka otkrila sve detalje



Proslavljeni fudbaler Kristijano Ronaldo našao se u jeku skandala nakon što ga je influenserka Georgilaja optužila da je seksualno uznemiravao, prenosi The Sun.

Pročitajte Lepotan bez miliona - Ovo je bivši Heorhinin dečko, ostavila ga je zbog Ronalda (foto)

Guliver Getty Images

 

Prema pisanju pomenutog lista, jedan od najboljih fudbalera sveta žestoko je odbacio tvrdnje influenserke da je posle selfija u holu hotel u kojem je odsela selekcija Portugala, poslao poruku i pozvao je u sobu.

Pročitajte Neočekivano - Kristijano Ronaldo rekao kraj, papiri su potpisani

Kako se dalje navodi, Ronaldo je proveo noć sa devojkom u hotelu „Vila Nova de Gaia“, na severu Portugala, a događaj se navodno odigrao 25. marta prošle godine dok se nekadašnja zvezda Mančester junajteda sa reprezentacijom pripremala za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Pročitajte Ovo može samo Ronaldo - Heorhina Rodrigez ostala bez reči, gest njenog verenika ne viđa se svaki dan

"Kada sam pročitala poruku pomislila sam da ćemo samo razgovarati, upoznati se malo bolje, da iskoristim priliku da se još malo fotografišem sa njim", napisala je na Instagramu atraktivna Venecuelanka koju ima skoro dvesta hiljada pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži.

Pročitajte Kristijano Ronaldo - Želim da ponovo budem slobodan

"Nisam mislila da će doći do s*sa, ali to se prosto desilo. Iako sam na to pristala, smatram da sam bila izmanipulisana njegovom moći i slavom", napisala je Georgilaja. Popularna influenserka takođe je navela da se sve dogodilo u sobi 312 i da se posle toga osećala iskorišćeno, kao i da je imala veliki grižu savesti jer je prevarila muža.

Portparol služba Kristijana Ronalda oštro je odbacila ove optužbe i navela da se radi o lažima i kleveti.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading