Stiven Tajler

U centru skandala: Stiven Tajler optužen za gnusan zločin nad maloletnicom, javnost šokirana

Autor:

30.12.2022 14:25

Foto:

Foto:

Vest koja je šokirala svet - Stiven Tajler optužen za seksualno uznemiravanje



Čuveni rok muzičar Stiven Tajler našao se u središtu skandala nakon optužbi za seksualni napad, prenose strani mediji. Naime, Tajler je optužen za seksualno zlostavljanje, i namerno nanošenje emocionalnog stresa maloletnici, a u tužbi je navedeno da je naterao da abortira.

Pročitajte Pravda je zadovoljena - Ovo je odluka suda nakon optužbi za incest, Riki Martin se odmah oglasio (foto) 

Guliver Getty Images

 

Džulija Holkomb je tužila frontmena Aerosmita, a u sudskim dokumentima piše da je započela seksualnu vezu sa Tajlerom 1973. ubrzo nakon svog 16. rođendana, kada je on imao 25 godina.

Iako nije imenovala Tajlera u tužbi, Holkomb je javno govorila o svojoj navodnoj vezi sa njim u prošlosti. Ona je tvrdila da je upoznala muzičara na koncertu Aerosmita u Portlandu, gde je živela, i da ju je odveo u svoju hotelsku sobu nakon koncerta.

Pročitajte Popularni pevač osuđen je nakon višenedeljnog suđenja za zlodela koja je činio

Guliver Getty Images

 

Holkomb je tvrdila da je 1974. Tajler ubedio njenu majku da mu dozvoli da postane njen zakonski staratelj uz obećanje da će se pobrinuti da ona bude zbrinuta i upisana u školu. Ali prema njenoj tužbi, on "nije ispunio ova obećanja i umesto toga je nastavio da putuje sa njom, napada i daje joj alkohol i drogu".

Kada je Holkomb imala 17 godina, izjavila je da je ostala trudna sa Tajlerovim sinom i da je pevač insistirao da prekine trudnoću. Nakon abortusa, Holkomb je tvrdila da je napustila Tajlera i vratila se u Portland da bi započela novi život kao pobožna katolkinja.

Pročitajte Aerosmit otkazao sve nastupe, razlog rastužio javnost - Naš voljeni brat Stiven Tajler...

Guliver Getty Images

 

Međutim, 2011. godine Stiven Tajler je objavio memoare u kojima je napisao da je "skoro oženio tinejdžerku " nakon što su se njeni "roditelji zaljubili u mene i potpisali papir po kom imam starateljstvo, kako ne bih biti uhapšen ako je odvedem iz države. Poveo sam je sa sobom na turneju."

U više navrata Holkomb je iznosila svoje navode protiv Tajlera, uključujući i tokom Marša za život 2012. Tajlerovi predstavnici za medije, nisu odmah odgovorili američkim medijima kada su kontaktirani za komentar.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading