Ovo može samo Ronaldo: Heorhina Rodrigez ostala bez reči, gest njenog verenika ne viđa se svaki dan

Autor:

29.01.2022 13:30

Foto:

Foto:

Kristijano Ronaldo odlučio je svoju lepšu polovinu, Heorhinu Rodrigez obraduje povodom njenog rođendana, a iznenađenje je zaista spektakularno.



Jedan od najboljih fudbalera ikada Kristijano Ronlado i njegova verenica Heorhina Rodrigez odlučili da slobodno vreme provedu na egzotičnoj lokaciji - Dubai, gde uživaju u zajedničkom druženju. Kako se rođendan njegove verenice poklopio sa vremenom koje provode u Dubaiu, Ronaldo je odlučio da svojoj verenici priredi iznenađenje koje će pamtiti.

Pročitajte Dvostruka radost: Ronaldo postaje tata peti put, Heorhina čeka blizance

Naime, dok je porodica stajala prekopputa najviše zgrade na svetu, pored ogromnog buketa ruža, u jednom trenutku se sa najviše zgrade na svetu, Burž Kalifi pojavio Heorhinin lik uz poruku 'Srećan rođendan Gio', a kada je shvatila šta se dešava Ronaldova verenica ostala je šokirana prizorom.

Od podnožja do vrha zgrade smenjivale su se kako njene, tako i njihove zajedničke fotografije, a čitava projekcija trajala je nekoliko minuta. Video snimak ovog događaja Ronaldo je objavio na svom Instagram profilu uz poruku: - Volim te puno, ljubavi - a ubrzo nakon toga oglasila se i Heorhina.

Pročitajte Kristijano Rolando oduševio svoju izabranicu: Danas je veliki dan za Heorhinu!

- Ovako se završava jedan prezanimljiv dan, reči ne mogu izaći iz mene. Hvala ti, hvala ti i hvala ti Kristijano. Ne možeš me učiniti srećnijom od ovoga - napisala je presrećna Heorhina, no nije se zadržala samo na tome, već je objavila i fotku na kojoj se par ljubi iznad slavljeničke torte, uz poruku: - snovi se ostvaruju.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading