Ivan Huljić

Malo ko zna ko je rođeni brat Hane Huljić, ljubio je poznatu pevačicu, pravi zavodnik

Autor:

27.02.2023 20:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Brat Hane Huljić bio je u ljubavi sa poznatom muzičkom zvezdom



Hana Huljić je jedna od osoba koje su u poslednje vreme često pominje u medijima iz regiona. Ćerka proslavljenog hrvatskog kompozitora Tončija Huljića, udala se za Petra Graša i ostvarila se kao mama. Međutim, i porodica Huljić je veoma interesantna. Ipak, brat Hane Huljić je prava misterija za medije.

Pročitajte Sada je zvanično - brat Hane Huljić će postati ujak, njegovoj sreći nema kraja

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

 

Ivan Huljić je uspešni muzičar, uz to piše i pesme za velike zvezde. Na početku karijere bio je član grupe „Magazin“, gde je zamenio oca za klavijaturama. U tom legendarnom pop bendu dugo je bila i Jelena Rozga, sa kojom se Ivan brzo postao blizak 

Kako su mediji svojevremno pisali, po Splitu se pričalo da su Rozga i Huljić više od toga, iako je on 11 godina mlađi. Navodno, bio je čest gost u njenom stanu, što su novinarima otkrile radoznale komšije, viđali su ih zajedno i po gradu, ali eventualna ljubav nikad nije potvrđena.

‒ Ivan i ja smo dugogodišnji prijatelji koje je neko uslikao dok su se družili. Mislim da vest zaista ne zaslužuje toliku pažnju. Ali takođe mislim da imam pravo na prijatelje, da mogu piti kafu s kim god poželim i da to sutra ne izađe kao velika vest o mojoj novoj ljubavi – izjavila je tada Jelena Rozga.

Pročitajte Godišnjica braka i tajno krštenje: Alba Grašo dobila svoju prvu žurku, brojni poznati na gala proslavi (foto)

 

 

Pored, pevačice uz mlađe Huljića u vezu su dovodili i jednu manekenku, tačnije Ana Goreta. Navodno je sa njom razmenjivao nežnosti u jednom splitskom klubu. Šuškalo se da su se te večeri udaljili od društva i zajedno napustili lokal. Međutim, ona je demantovala priču i stala na put insinuacijama.

Od tada je Ivanov privatni život velika misterija, mada je i sam prilično misteriozan. Brat Hane Huljić izbegava javne događaje i oprezan je prilikom susreta sa medijima, a o ljubavi nikad nije izjavio ni jednu jedinu reč.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading