Petar Grašo

Sada je zvanično: Petar Grašo podelio radosne vesti, njegovoj sreći nema kraja

Autor:

20.01.2023 17:15

Foto:

Foto:

Petar Grašo podelio lepe vesti, 2023. je rezervisana za nju



Petar Grašo iza sebe ima uspešnu godinu, kako privatno tako i poslovno. Pevač i njegova supruga Hana ostvarili su se u ulozi roditelja i sada neizmerno uživaju u odgajanju ćerkice Albe. Kada god nije na nastupima i snimanjima, Petar je sa svojom izabranicom i njihovom naslednicom, ali ostatak vremena je posvećen karijeri i ima velike planove za 2023. godinu.

Pročitajte Petar, Hana i šestomesečna Alba - Porodica Grašo uživa u Crnoj Gori (foto)

 

 

- Puno je planova koje moramo realizovati, očekuje nas turneja po Americi i Kanadi, u planu je i Australija. Najviše sam fokusiran na dovršavanje nove pesme koja će biti objavljena krajem februara, a u planu je da se konačno izda i album – rekao je Grašo za Jutarnji list i dodao:

Pročitajte Otac je bio uspešan košarkaš, a o majci se ne zna mnogo - Ovo su Zoran i Snježana, roditelji Petra Graša FOTO

 

 


- U vrtlogu svega toga najvažnije mi je da se posvetim porodici što više mogu i da uživam u trenucima odrastanja deteta jer je to neizrecivo vrelo radosti – kazao je Petar.

Podsetimo, neposredo posle rođenja Albe Grašo, Petar se požalio da zbog obaveza nije stigao da se posveti porodici koliko je želeo, a ta izjava podigla je dosta prašine.

Pročitajte Bili su prijatelji, a onda se zaljubio u njegovu ćerku - Evo u kakvom su odnosu Petar Grašo i Tonči Huljić

Profimedia

 

- S obzirom na to da sam ja svoju godinu popunio koncertima i pre nego što se ona rodila, ne stignem je, nažalost, u toj meri ni videti. Ona je još beba, nije toliko involvirana u muziku uopšte. Videćemo njene afinitete, polako - rekao je tada pevač.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Goca

21.01.2023 09:48

Covek doziveo najvecu radost,da postane roditelj.Sva sreca sto je otkacio Danijelu,jer nikada ne bi osetio srecu,radost rodjenjem deteta.

Marina

21.01.2023 11:00

Lepo je biti roditelj,ali to je mogao i sa Danijelom,jer su mogli da usvoje dete ili idu na vantelesnu. Ako je otkacio Danijelu zbog toga,to je jako ruzno i pokvareno. Drugo je da im brak nije funkcionisao pa su se razveli. Brak je prvenstveno ljubav dvoje ljudi bez obzira da li imaju ili nemaju decu. I jako je ruzno da se toliko hvali po medijima,nema trunke obzira prema bivsoj zeni. Obicno se kad tad ovakvo pokvareno ponasanje vrati u zivotu kao bumerang. Njemu je ocigledno samo bio interes da ima naslednika i nista vise. Nece taj ni sa ovom zenom dugo da ostane.