Danijela Dimitrovska

Danijela Dimitrovska se načisto slomila, u suzama iskreno o razvodu: Mislila sam da živim bajku (video)

Autor:

27.02.2023 12:17

Foto:

Foto:

Suze Danijele Dimitrovske rastužile naciju, sve o razvodu i izuzetno teškom periodu života koji je sada iza nje, veoma emotivno...



Jedan od omiljenih parova javne scene Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić prošle godine odlučio je stavi tačku na svoj deset godina dug brak. Iako je javnost ostala u šoku, Danijela je priznala tada da tu odluku nisu doneli preko noći. 

Pročitajte Ne prestaje da iznenađuje - Danijela posle razvoda skroz promenila stil, izdanje samo za najhrabrije (foto)

Miša Obradović

 

„Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi“, naveli Danijela i Ognjen tada u zajedničkom saopštenju. 

Svako je dalje nastavio svoj život, a prelepa manekenka odlučila je da svoje srce otvori do kraja. Gostujući kod Slavice Đukić Dejanović na Blic Tv Danijela je pričala o svom životu i iskrnim najdubljim emocijama. 

Pročitajte Porodica mu se raspada - Suze Momčila Otaševića u emisiji, glumac se načisto slomio (video)

Printscreen Blic Tv

 

- Nikada mi nije bio cilj da se udam tek tako, ali kada se desila ljubav, želela sam da sebi napravim bajku - započela je ona i dodala:

- Kada ste deo bračne zajednice sve nekako delite na pola, ali onda kada odlučite da više ne želite da budete deo toga, onda imate osećaj da morate ponovo da naučite na hodate. Ali moram da napomenem da je bilo puno kriza. 

Printscreen Blic Tv

 

Danijela u emotivnoj ispoveti i pokazala svoju nežnu emotivnu stranu, pa se u jednom trenutku pričajući o bolnom periodu života načisto slomila i rasplakala. 

Pročitajte Modni duel koji se dugo čekao - Ceca Ražnatović i Danijela Dimitrovska u istoj haljini (foto)

Printscreen Blic Tv

 

- Moram da napomene da smo mi kao porodica veoma loše tada živeli, materijalo - rekla je kroz suze i na kraju dodala:

- Opet ću se rasplakati, ne vredi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blic TV (@blictelevizija)

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading