Milica Gutović

Ovo je najstarija ćerka Laneta Gutovića, gledali ste je u Ivkovoj slavi, Urgentnom centru, Mješovitom braku... (foto)

Autor:

23.02.2023 21:25

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Najstarija ćerka Laneta Gutovića, Milica, veoma liči na svog oca, gledali ste je u popularnm filmu koji je oduševio region



Da je u avgustu 2021. godine preminuo Milan Lane Gutović mnogi i dalje ne mogu da poveruju. Svojom glumom i humorom uveseljavao je skoro svakoga, a privatni život sebično čuvao od medija. Lane je iza sebe ostavio suprugu Biljanu Knežević, balerinu Pozorišta na Terazijama, sa kojima ima sinove JankaSpasoja.

Pročitajte Prestižna nagrada posthumno dodeljena Milanu Lanetu Gutoviću - Emotivni trenuci za njegovu porodicu

Dalibor Danilović

 

O prvoj Lanetovoj supruzi detalji nikada nisu dospeli u javnost, jer on nikada nije govorio o prvom venčanju, niti je želeo da otkrije ime tadašnje supruge. Razveli su se pre više od 30 godina, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Zna se da je sa njom dobio ćerke Milicu i Nevenu

Dalibor Danilović

 

Najstarija ćerka Laneta Gutovića, Milica, krenula je očevima stopama, a pored glume se bavi i baletom. 

Imali smo priliku da je gledamo u serijama "Mješoviti brak", "Urgentni centar" "Hotel sa sedam zvezdica", kao i u filmovima "Ivkova slava", "Odbačen", "Beli lavovi". Milica se poslednjih godina aktivnije bavi baletom, ima svoj studio baleta i predaje deci predškolskog i školskog uzrasta. 

Pročitajte Suze u tišini - Sahranjen Milan Lane Gutović, ispunjena mu je poslednja želja

- Ja sam i glumica i balerina. Mene je pedagogija oduvek interesovala, deca su strašno iskrena i to je predivno kod njih - ispričala je jednom Milica navodi Espresso.

Milica je udata za Dragana Maksimovića i ima sedmogodišnjeg sina.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading