Nataša Tapušković

Rekla je kraj: Nataša Tapušković glumu zamenila ovim poslom, nećete verovati (foto)

Autor:

21.02.2023 11:57

Foto: Youtube Screenshot

Foto: Youtube Screenshot

Zanimanje Nataše Tapušković iznenadilo je javnost



Nataša Tapušković proslavila se ulogom u filmu "Lajanje na zvezde", a nakon toga ostvarila je brojne zapažene televizijske i pozorišne uloge. Međutim, glumica je na neko vreme okrenula leđa svetlima reflektora, te se oprobala u drugom poslu.

Pročitajte Očarala nas je u filmu Lajanje na zvezde, a danas... Nataša Tapušković posle mnogo vremena u javnosti, ovako sada izgleda FOTO

Ata Images

 

Naime, Nataša je za vreme bombardovanja napustila Srbiju i neko vreme je živela u Italiji gde je radila kao bebisiterka. 

- Za vreme bombardovanja nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom. Nisam bila opterećena time šta sam ovde bila. Dobro sam zarađivala, putovala. Posle godinu dana osetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim - ispričala je Nataša jednom prilikom. 

Pročitajte Nataša Tapušković - Ljubav i ludost idu zajedno

Nebojša Babić

 

Glumica detinjstvo pamti po tužnim momentima koje je preživljavala kao dete razvedenih roditelja.

- Često sam bila usamljena i čekala sam s ključem oko vrata drugarice da izađu na ulicu da se igramo - ispričala je svojevremeno Nataša. 

Pročitajte Nataša Tapušković - Novi poslovni izazovi

Boško Karanović

 

- Otac je dolazio svakog vikenda da me poseti. Petak sam jedva čekala, a nedelju, kada bi se vraćao, mrzela sam sve doskoro. To se promenilo tek kad je i sama dobila decu - kazala je glumicai dodala:

- Od malena je osećala veliku naklonost prema deci pa je znala i da dovede mališane iz komšiluka kući da ih čuva. Možda je baš to pomoglo i u situaciji kad je, pod pritiskom okolnosti, otišla u Italiju i tamo postala bebisiterka.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading