Šaban Šaulić

Ona nije došla na pomen Šabanu Šauliću, četiri godine od pogibije kralja narodne muzike

Autor:

17.02.2023 12:42

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Pomen Šabanu Šauliću, četiri godine od smrti upriličen u Aleji zaslužnih građana



Prošlo je četeri godine od tragične nesereće u kojoj je nastradao kralj narodne muzike. Pomen Šabanu Šauliću upriličen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, gde su se okupili porodica i prijatelji da mu još jednom odaju počast.

Pročitajte Pomen Šabanu Šauliću - Nikada te nećemo zaboraviti

Ata Images

 

 

Prava je stigla Šabanova udovica, Gordana Goca Šaulić. Na grob su zatim venac od belog cveća položili kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš. Uz majku su bili najstarija Šabanova ćerka, Sanela, i unuk Luka Adžić.

Zbog obaveze i života u inostranstvu, pomenu nisu prisustvovali Ilda i Mihajlo. Podsetimo, Ilda Šaulić već nekoliko godina i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, dok je Mihajlo Šaulić, počasni konzul u Švajcorskoj, gde boravi u Cirihu. Umesto njega na pomen je došla supruga Marina.

Pročitajte Nije mogla da izdrži - Ilda se načisto slomila u emisiji, suze su same krenule, rasplakala ceo studio (video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Na groblje su došli i suprug Šabanove ćerke Sanele, Zoran Bata Mirković, brat Hasan Dudić, veliki prijatelj i dugogodišnji saradnik Rade Vučković, Ljubiša Tumbaković, doktor Milovan Bojić i kao i mnogi drugi.

U znak sećanja na tragično nastradalog Šabana Šaulića, porodica će danas objaviti pesmu koju je otpevao i snimio, a nije stigao da je predstavi publici.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading