Sara Džesika Parker

Prekinuto snimanje, Sara Džesika Parker iznervirana napravila scenu (video)

Autor:

12.02.2023 12:30

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Sara Džesika Parker vikala na fotografe, prekinuto snimanje nastavka serije "Seks i grad"



Nastavljeno je snimanje kultne serije "Seks i grad", mesec dana nakon finala prve sezone pod nazivom "I tek tako...". Sara Džesika Parker je i dalje legendarna Keri Bredšo, dok je najnovija vest da ćemo u nastavku videti i njenu staru ljubav Ejdena Šoa, koga tumači Džon Korbet.  

Iako je prva sezona serije polarizovala publiku, snimanje je u toku. Fanovi naslućuju šta će se dešavati između tria: Keri, Mirande i Šarlot. Sa druge strane zamerke su bile na nove likove i radnju, a najviše jer u novoj seriji nema lika Samante, koju je igrala Kim Katral.

Pročitajte Evo i njen strane - Sara Džesika Parker o povratku Samante Džons u Seks i grad

Foto: Getty Images

 

Produkcija za sada uspeva da sačuva detalje o novim epizodama u tajnosti, ali se američki mediji i papraci ne ustručavaju da dođu do novih informacija.

Tako je tokom rada na jednoj sceni, u kojoj su učestvovale Sintija Nikson i Sara Džesika Parker, došlo do incidenta.

Pročitajte Više ih ne krije - Sara Džesika parker sa ćerkama na crvenom tepihu

Keri Bredšo se veoma iznervirala kada je fotograf upao na snimanje pokušavajući da “uhvati” najbolji kadar i prekinuo sceno koja je bila u toku.

- Uništio si snimanje scene, moramo ponovo ovo da uradimo - vikala je besna Sara, dok je Sintija odlučila da se samo udalji sa seta, prenosi Srbija Danas.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading