Sara Džesika Parker revoltirana negativnim komentarima: Da li treba da nestanem

Autor:

08.11.2021 21:03

Foto:

Foto:

Sara Džesika Parker otkrila je da se teško nosi sa negativnim komentarima koji se tiču njenog izgleda i godina. Iako komentari uglavnom potiču od njoj nepoznatih ljudi - bole je



Glumica Sara Džesika Parker nalazi se na naslovnici "Vogue-a" za decembar 2021, a u intervjuu se osvrnula na pregršt negativnih komentara koji su se pojavili na društvenim mrežama od kako je nastavak nastavak kultne serije "Seks i grad" aktuelan.

Pročitajte i Prekinula tišinu - Sara Džesika Parker se konačno oglasila, evo zašto nije reagovala na smrt prijatelja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Uvredljivi ili bezosećajni komentari uglavnom su se ticali izgleda i godina glavnih glumica Sare Džesike Parker, Sintije Nikson i Kristin Dejvis.

- Bilo je toliko mizoginih komentara na račun našeg izgleda koji nikad ne bi bili upućeni nekom muškarcu. Ne znam šta bih uopšte rekla tim ljudima. Seda kosa, seda kosa, seda kosa. Ima li ona sedu kosu? Sedim s Endijem Kohenom i on ima punu glavu sede kose i niko se ne pita zašto - rekla je glumica dodavši da ih kritikuju ili zbog previše bora ili zbog toga što ih druge koleginice uopšte nemaju.

Pročitajte i Nova linija Sare Džesike Parker - Cipele za "malo stariju" Keri Bredšo (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

- Čini se kao da gotovo ne žele da budemo OK same sa sobom, bilo da smo odabrale prirodno starenje ili ne. Znam kako izgledam. Nemam izbora. Šta da učinim u vezi s tim? Prestanem da starim? Nestanem? - upitala se glumica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading