Prekinula tišinu: Sara Džesika Parker se konačno oglasila, evo zašto nije reagovala na smrt prijatelja

Autor:

26.09.2021 16:00

Foto:

Foto:

Serija "Seks i grad" je proslavila Vilija Garsona, a Vili je njoj, tumačeći lik Stenforda Bleča, neprocenjivo doprineo šarmom, kao i njenom statusu kultne



Odlazak ovog velikog glumca rastužio je sve fanove, kolege,a posebno one sa kojima je u dvadeset i više godina, koliko serija traje, uspostavio čvrste prijateljske veze.

Za njega su mnoge javne ličnosti istakle da je sa sobom nosio vedrinu, te da će stoga teško podneti gubitak.

Prijateljstvo Keri Bredšo i Stenforda bilo je inspirativna mnogim gledaocima, a van seta Sara Džesika Parker i Vili Garson negovali su prijateljstvo stvarnije od onog ekranizovanog.

Pročitajte i "Seks i grad" više neće biti isti - Preminuo omiljeni muški lik

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Zbog toga je bilo prilično čudno, što se povodom smrti prijatelja, jedino Sara nije javno oglašavala.

Ali nepunih nedelju dana od Vilijeve smrti, Sara je na Instagramu iznela delić onoga kako se oseća.

U kratkoj ispovesti je istakla da je ta tišina, između ostalog, bila "odgovor na veliki gubitak, s kojim se i dalje teško nosi".

- Bilo je nepodnošljivo. Ponekad tišina govori više od reči. O muci. O bolu. Pokazatelj koliki je to gubitak, posle i više od tri decenije prijateljstva. Pravog prijateljstva, sa svim tajnama, avanturama, koncertima, putovanjima, obrocima, kasnim pozivima, roditeljstvom i svim duševnim bolima i radostima koje ga prate, trijumfima, razočaranjima, strahovima, besom i godinama provedenim na setovima (naročito u Kerinom stanu) i smejanju do kasno u noć, kao i Stenford i Keri i Vili i SJ - napisala je Sara uz objavu nekoliko zajedničkih omiljenih fotografija, pa nastavila:

Pročitajte i Nova linija Sare Džesike Parker - Cipele za "malo stariju" Keri Bredšo (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)


- Vili, sve će mi tvoje nedostajati. I premotavću naše poslednje trenutke. Pročitaću ponovo svaku poruku koju smo razmenili u tvojim poslednjim danima, ispisati razgovore. Tvoje odsustvo ću ispuniti ovim blagoslovenim sećanjima i svim onim koja će tek uskrsnuti. Šaljem puno ljubavi i saučešće tebi, dragi Nejtane. Bio si i bićeš svetlo Vilijevog života, njegovo najveće dostignuće bilo je što je bio tvoj tata. Ovo mi je poslednje rekao:

"Svuda lepih narukvica". Da. Počivaj u miru, Vili Garson - zavšila je Parker.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading