Sara Džesika Parker

Više ih ne krije: Sa ćerkama na crvenom tepihu

Autor:

28.09.2022 14:30

Foto:

Foto:

Ćerke Sare Džesike Parker oduševile na premijeri filma



Ćerke bliznakinje Sare Džesike Parker oduševile su sve prisutne na crvenom tepihu, kada su se pojavile povodom promocije filma "Hocus Pocus 2" u kojem glumi i poznata glumica. Sara Džesika Parker je na crvenom tepihu oduševila sve prisutne, jer su joj ovog puta društvo pravile bliznakinje Merion i Tabata (13). Njihova pojava sa slavnom majkom predstavlja jedinstvenu priliku jer je ovo prvi put da je poznata Keri predstavila javnosti svoje ćerke.

Instagram screenshot @chimagazineit

 

 

Pročitajte Pre 20 godina je bila preslatka Keri Bredšou! Verovali ili ne, ova žena u kupaćem je ona danas

 

Naime, ona ih je krila od očiju javnosti, ne želeći javno da ih eksponira jer je želela da odrastaju van svetla refletkora i medijske pažnje, "kao sav normalan svet". Upravo zbog svoje dece, ona je sa svojim suprugom, poznatim glumcem Metjuom Broderikom donela odluku da svoj dom izgrade u Njujorku, za razliku od većine poznatih ličnosti čija je baza u Los Anđelesu. Stoga ne čudi činjenica da Sara dugi niz godina, tačnije decenijama živi u istom stanu sa decom i suprugom.

Paparacima je bilo strogo zabranjano da fotografišu njihovu decu, ali sada kada su bliznakinje napunile 13 godine, glumica je odlučila da ih pokaže javnosti, pojavivši se zajedno sa njima na crvenom tepihu. Poznati glumački par je bliznakinje Merion i Tabatu dobio pomoću surogat majke, a njih dve su danas izrasle u prave devojke, koje su za ovu priliku ponele svečane toalete u vidu haljina A kroja, crnu i svetlucavo sivu u kombinaciji sa visokim potpeticama. U svakom trenutku Sara je bila u blizini svojih ćerki, zaštitnički ih grleći, a u jednom trenutku im se pridružio i glumičin suprug.

Instagram screenshot @chimagazineit

 

 

Poznati bračni par je u braku od 1997. godine, koji pored ćerki imaju i sina Džejmsa koji ima 20 godina, medijima je poznato da studira u Njujorku, ali koji nema ambicije da se bavi glumom kao njegovi roditelji. Glumica koja je široj javnosti poznata po televizijskoj seriji i filmu "Seks i grad" u kojima tumači lik Keri Bredšo, kolumnistkinje koja piše o muško-ženskim odnosima, ponovo je učestovala u filmskom projketu "Hocus Pocus", u kojem je 1993. godine tumačila lik svoje imenjakinje Sare Sanderson.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading