Evo i njen strane: Sara Džesika Parker o povratku Samante Džons u Seks i grad

Autor: Gloria.rs

04.02.2022 18:27

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Sara Džesika Parker i Kim Katral nisu u najboljim odnosima i to čak i nefanovi "Seksa i grada" znaju, ali kada je najavljen nastavak kultne serije mnogi su se ipak ponadali da će se zarad uspešnosti sezone "I tek tako..." Samanta Džons ponovo prošetati ruku pod ruku sa Keri, Mirandom i ŠarlotNo, to se nije desilo i hteli - ne hteli, ljubitelji popularne serije morali su da se zadovolje Samantom koja se preselila u London, ali koja je često pominjana i čiji duh nekako i dalje obitava u kadrovima sredovečnog "Seksa i grada".

Pročitajte i Gole grudi Sintije Nikson - Vrela lezbejska scena u drugom delu serije Seks i grad

Foto: Getty Images

 

O tome da Kim Katral neće odustati od svog odustajanja od uloge Samante, o navodnim basnoslovnim ciframa koje su joj nuđenje, pa i odbijanju molidbi i molitvi njenih fanova naširoko se pisalo pred premijeru, ali se nikako nije čula druga strana, tj Sara Džesika Parker, glavna zvezda i producentkinja.

Konačno, Sara je u novom intervjuu za Variety otkrila da ne želi da se Kim Katral vrati u seriju.

Parker je u intervjuu ispričla da možda i ne bi bilo fer da se Kim vrati snimanju, a zamerila joj je to što je u prošlosti iznosila previše detalja.

- Ne mislim da bi bilo okej da se Kim vrati da snima seriju zato što je u prošlosti podelila previše toga s javnosti - rekla je Sara pa dodala da Katral zapravo nikada nije ni bila pozvana na snimanje nastavka.

Pročitajte i I tek tako, ponovo Seks i grad - Šta je sa Njujorčankama danas

Foto: Printscreen

- Nakon što nismo snimili film i nakon što studio nije mogao da ispuni ono što je ona želela, morali smo iznova da slušamo šta je njoj bilo važno. To se, nažalost, nije poklapalo s onim što je nama bilo važno ili potrebno - ispričala je Sara pa istakla da postoji vrlo jasna linija između Samante Džons i Kim Katral.

Kako kaže glumica, lik Samante nije otišao, već je tu i njen lik je ispunjen poštovanjem i elegancijom, a to je, kako kaže, adekvatan odgovor za gledaoce koji su je obožavali.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading