Danijel Kajmakoski

On se ponovo oženio, njegova bivša u depresiji: Bivša supruga Danijela Kajmakoskog jedva preživela razvod

Autor:

24.01.2023 09:57

Foto:

Foto:

Bivša supruga Danijela Kajmakoskog teško je podnela razvodVest da se Danijel Kajmakoski ponovo oženio juče je razgalila region, a pevač je radosne vesti uz set fotografija podelio na svom Instagram nalogu.


"Volim te, ne samo zbog onoga što jesi, već i zbog onog što sam ja kada sam sa tobom", bile su emotivne reči koje je Danijel uputio svojoj supruzi.

Pročitajte Daniel Kajmakoski predstavlja Samo za ljubav

Instagram

 

Danijelu je ovo drugi put da staje na "ludi kamen", a iako je pevač posle razvoda od misice Kristine Dimitrijevske nastavio dalje i relativno brzo pronašao novu ljubav, ona se borila sa depresijom, o čemu je javno govorila:

Pročitajte Bol koji razara srce - Daniel Kajmakoski se razvodi od 13 godina mlađe misice

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kristinadimitrijevska

 


- Kada voliš, teško prihvatiš činjenicu da vam ne ide, da niste jedno za drugo. U tom periodu nisam želela da komuniciram ni sa kim, zatvorila sam se u sebe. Činilo mi se kao da će mi se ceo svet obrušiti na glavu. Posle dužeg opiranja trgla sam se i sama izašla na kraj s bolom koji mi je razarao srce - rekla je jednom prilikom manekenka, te otkrila šta joj je pomoglo u borbi sa depresijom.

 

Pročitajte Danijel Kajmakoski od pogleda na noge Marije Kilibarde izgubio dah! (video)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kristinadimitrijevska

 


- Zbog posla kojim se bavim, morala sam da nastavim da vežbam. Svakog dana sam odradila u teretanu - zaključila je Kristina.


Danijel iz prvog braka ima sina Davida kojeg su dobili 2017. godine, međutim ljubav između njega i Kristine nije opstala.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading