Đorđe i Ivana Stojković

Borba za potomstvo trajala je dugo, Đorđe priznaje: Lekari su rekli dijagnozu, ali mi nismo želeli da odustanemo

Autor:

14.01.2023 20:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Đorđe Stojković postao tata, on i supruga Ivana su posle nekoliko godina borbe za potomstvo dobili sina



Đorđe Stojković postao je tata. On i njegova supruga Ivana dobili su sinčića kome su dali ime Nestor. Glumac kog je publika zavolela kao Gruju u seriji “Vojna akademija” i Kemala Montena u filmu “Toma” za Gloriju otkriva da im se, uprkos obeshrabrujućim prognozama lekara, ostvarila najveća želja - da postanu roditelji. Bog ih je, kako tvrdi, pogledao, iako su im doktori rekli da neće moći da dobiju bebu prirodnim putem.

ATA Images

 

- Savetovali su nas da idemo na vantelesnu oplodnju, ali nismo gubili nadu i veru. Nestor je dete ljubavi, podrške, uzajamnog poverenja. Nas dvoje smo oduvek izuzetno bliski i sve radimo kao tim, i oboje smo bili svesni toga da ćemo dete, ako ne budemo uspeli da dobijemo svoje, usvojiti, jer želimo da budemo roditelji. Beba je predivan plod naše međusobne želje, razmevanja, poštovanja.

Pročitajte Fotografija dana - Đorđe Stojković pokazao sina, mali Nestor je kao med

Privatni album

 

Ivana i Đorđe venčali su se u julu 2021. posle nekoliko godina zabavljanja.

- Dok nismo postali roditelji, milion puta su nas pitali kad ćemo da dobijemo dete. I niko od tih ljudi, pre nego što postavi takvo pitanje, ne zastane i kaže sebi: “Čekaj, to, prvo, nije moja stvar, a drugo, možda i ne mogu.” Začuđujuće je koliko je rasprostanjena bezosećajnost, ne razmišlja se o osećanjima drugih. A mnogo je parova koji poslednjih godina imaju problem sa začećem, zbog čega su naravno tužni, isfrustrirani, očajni. Glavna prepreka u planiranju potomstva kod nas je stres.

Zoran Tošić

 

Nestor je malo poranio, došao je na svet mesec i po pre termina, ali su se i on i mama brzo oporavili i posle dve nedelje izašli iz bolnice.

- S obzirom na to da je trebalo da se rodi tek posle Nove godine, ništa nismo imali spremljeno, hteli smo da sobu opremimo natenane posle praznika. Međutim, beba je odlučila da nas iznenadi...

Kompletan tekst pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 9. januara 2023. godine

Gloria

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading