Masimo Savić

Pretužne slike iz Zadra: Nema od bola Eni Kondić ispratila voljenog Masima na večni počinak (foto)

Autor:

03.01.2023 13:01

Foto: Marko Grubišić

Foto: Marko Grubišić

Sahranjen Masimo Savić na Gradskom groblju Zadar



Pretužan 3. januar... Masimo Savić koji je preminuo je u 61. godini nakon kratke i teške bolesti sahranjen je na Gradskom groblju Zadar. Supruga Eni Kondić i ćerka Mirna nisu se odvajale jedna od druge, ujedinjene u bolu koji je večan. 

Na groblje su među prvima tužnoh lica stigli Džiboni, Vjekoslava,Tonči i Ivan Huljić, Giuliano, Neno Belan a u pozadini se čuo Mocartov "Rekvijem". 

Pročitajte Masimova supruga posle više od 30 godina ostala sama - Nisam zaljubljen u moju Eni, volim je

- Svako će ga pamtiti po svome. Kad čovek ode, kod svakog ko ga voli i ko ga se seća ostavlja jednu policu uspomena. Neke stvari i ne želiš da podeliš s javnošću, ali ono što se možemo složiti da je bio jedna posebna i dostojanstvena figura. Uvek ostaje taj glas. I to će ostati specifično - izjavio je Tonči Huljić za 24sata.hr. 

- Izgubio je Zadar previše, a Hrvatska jako puno. On je sad bio najvitalniji. Nisam ni znao da je bio bolestan, to jest čuli smo se pre tri nedelje. Imali smo planove za neku TV emisiju i ovo mi je bio veliki šok. Kad gledaš mojim očima, on je bio u cvetu mladosti. Ne gledaš doba prema rodnom listu, nego gledaš kao koja je kreacija u tebi - izjavio je neutešni Gibonni.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading