Eni Kondić

Masimova supruga posle više od 30 godina ostala sama: Nisam zaljubljen u moju Eni, volim je

Autor:

23.12.2022 21:06

Foto:

Foto:

Supruga Masima Savića potvrdila je da je njen suprug danas preminuo u 61. godini posle kratke i teške bolesti



Supruga Masima Savića Eni Kondić potvrdila da je danas ostala bez ljubavi svog života. Posle više od trideset godina, opaka bolest odlučila je da ih zauvek rastavi. Masimo je preminuo u 61. godini, a reči njegove supruge i ćerke Mirne rasplakale su javnost. 

Pročitajte Za samo dva meseca bolest ga je načisto pokosila - Ovo je uzrok smrti Masima Savića

„Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga sveta, u našim će dušama živeti večno, nasmejan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umetnosti. Zauvek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna“, naspisale su neutešne Mirna i Eni. 

Jelena Milinčić

 

Massimo je Eni upoznao 1989. godine, a imali su jedan od najstabilnijih brakova na javnoj sceni. Pevač je jednom izjavio kako je, kad je ugledao svoju buduću suprugu, pomislio da je "prepametna i prestroga za njega te da mu se činilo da je izvan njegove lige".

Instagram

 

Eni je autor i njegovih brojnih pesama, a s njom u braku dobio je ćerku Mirnu.

Eni Kondić zaprošena je na filmski način 

Massimo je u jednom intervjuu ispričao kako je zaprosio svoju Eni... Naime, dok je spavala, uzeo joj je meru za prsten, otišao u grad i kupio verenički prsten. Kad se vratio kući, kleknuo je pred nju i zamolio je da mu bude supruga.

- Pe nje sam stvarno bio idiot. Ona je bila ta koja mi je rekla da određene knjige moram pročitati. Iz primera njene porodice, jer moja je bila disfunkcionalna, shvatio sam kako se ponaša glava porodice. Imala je puno, puno strpljenja za budalu mene. Iskreno me je zavolela, volimo se i dan danas i volimo se samo sve više i više i više i više - priznao je svojevremeno Masimo. 

Pročitajte Bebi Dol u šoku da njene velike ljubavi više nema, jedva izustila - Masimo je bio...

ATA Images

 

Pevač je retko govorio o svom privatnom životu, ali je isticao koliko mu je značajna supruga Eni.

- Nisam zaljubljen, volim je. Ali da nam je sve lepše kad smo zajedno, da se bolje razumemo, više smejemo i razgovaramo, to da. Znam da je to retko u današnje vreme i zato mi je glupo da pričam o tome jer ispada kao da se hvalim. Imao sam mnogo sreće, lepo su mi se posložile sve stvari u životu. Niko nije verovao da će Enina i moja ljubav opstati, ali mi smo znali da hoće. Eto, danas imamo kćerku - iskreno je pričao svojevremeno Masimo za magazin Gloria

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading