Mirna Savić

Kad pogledate njene oči, znate ko joj je otac: Ovo je Mirna, ćerka Masima Savića i Eni Kondić (foto)

Autor:

27.12.2022 19:46

Foto:

Foto:

Ćerka Masima Savića bila je njegov centar sveta



Ćerka Masima Savića Mirna potvrdila je pre nekoliko dana očevu smrt koja se i dalje prima sa nevericom. Masimo je iza sebe ostavio ćerku i voljenu suprugu Eni sa kojom je proveo više od 30 godina. 

Pročitajte Za samo dva meseca bolest ga je načisto pokosila - Ovo je uzrok smrti Masima Savića

Vedran Peteh

 

Iako je bio jedan od omiljenih muzičara, javnost je retko imala priliku da vidi Mirnu i Eni. Ćerka Masima Savića danas je dvadesetdevetogodišnja devojka, koja se upešno bavi novinarstvom.

Instagram

 

- Užasavam se od pomisli da postanem hladna i nedostižna "poznata" osoba koja nema vremena da se zeza na svoj račun i odvoji minut da ulepša nekome dan - izjavila je za hrvatske medije jednom prilikom Mirna, koja likom neverovatno podsećan na svog pokojnog oca. 

Pročitajte Ćerka Masima Savića oduvek je znala svoj put - Mirna mi ne govori ništa jer ne želi da se mešam

Na pitanje da li priželjkuje unuče i da li Mirnu zapitkujete - kad će brak, kad će dete, Masimo je za magazin Gloria prošle godine priznao:

- Ne. Kod nas su sasvim drugačije postavljene stvari, imamo drugačiji odnos. I to Mirninom zaslugom, ona je takva osoba. Naša kćerka nikako nije konglomerat svega onoga što je moja supruga i svega onoga što sam ja, ona je duhovno i psihički jedno sasvim sebi svojstveno biće. Od malih nogu je bila takva i uvek je sve želela da radi sama, bez ičije pomoći. Stalno je vikala: “Sama, sama, sama...” ili “Nemoj mi pomagati, jer ću da poludim”. Takva je i danas. Post festum, užasno me ljuti kada neko na fejsbuku napiše da je Mirna uspešna zato što sam joj ja otac.

Ja ni nemam pojma šta ona radi, saznam tek kad postane popularna na radiju ili kada napravi ne znam koliko reklama, pošto više nije radio-voditeljka već je zaposlena u agenciji. Mirna mi ne govori ništa jer ne želi da se mešam. Okej, možda je njen strah legitiman, otac sam joj i sigurno je da želim da pomognem. I dalje me se rešava kao kad je bila mala i govori: “Sama, sama, sama...” 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading