Milan Radulović

Večna kuća na Novom groblju, Laću će sahraniti pored majke i brata

Autor:

24.12.2022 15:00

Foto:

Foto:

Poznato vreme i mesto sahrane Milana Radulovića



Poznato vreme i mesto sahrane Milana Radulovića, poznati tekstopisac i kompozitor, koji je iznenada preminuo na ulici u Tel Avivu biće sahranjen na Novom groblju u utorak, 27. decembra u 12.30 časova, pored svoje majke Marine Tucaković i brata Miloša, budući da njegov otac Aleksandar Futa Radulović nije želeo obdukciju.

Kovčeg sa posmrtnim ostacima kompozitora stigao je juče Beograd avionom preko Istanbula, iako je srpska ambasada u Izraelu najavila da će telo Milana Laće Radulovića biti dopremljeno u Srbiju do nedelje.

Pročitajte Šta je pravi uzrok Laćine smrti? Futa izneo jezive tvrdnje

ATA Images

 

Kuma Marine Tucaković Marijana Petrović potvrdila je medijima da je želja njegovog oca Aleksandra Fute Radulovića da se obdukcija ne radi i da on bude što pre sahranjen.

- Što se obdukcije tiče, Futina želja je da se to ne radi. Futa ima želju da se odmah napravi sahrana, da se Laća sahrani u porodičnoj grobnici. Nije mu do života, čovek priča da mu se ne živi više. Šta da vam kažem...

Podsetimo, Milan Laća Radulović nestao je 12. decembra u Izraelu. Najnoviji detalji istrage kažu da je telo pokojnog Laće ležalo dva dana na ulici u zabačenom delu Tel Aviva poznatom po lošem glasu, pre nego što je pronađeno i odneseno u mrtvačnicu.

Kako Kurir saznaje od izvora bliskog porodici, njima je rečeno da su se u ovom kvartu mahom okupljale osobe sklone porocima, a mnogi su ga izbegavali u širokom luku, pa je to bio i jedan od glavnih razloga zašto je bilo tako teško ući u trag tekstopiscu, čija je smrt i zvanično potvrđena u utorak. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading