Konstrakta

Idemo do pobede: Posle ulaska u finale sve bolje stoji na kladionicama

Autor:

13.05.2022 21:15

Foto: profimedia

Foto: profimedia

Nakon plasiranja u finale ovogodišnje Pesme Evrovizije Konstrakstina pozicija raste i na kladionicamaSrpska predstavnica na ovogodišnjoj Pesmi Evroviziji, Konstrakta sinoć je oduševila Evropu. Plasirala se u finale takmičenja, a nakon toga se promenila i njena pozicija na kladionicama. Ana Đurić sve bolje stoji i potvrđuje da idemo do pobede u Torinu.

Pročitaj i - Prva u istoriji Evrovizije: Konstrakta je uradila ovo

Konstrakta i njena pesma “In Corpore Sano” trenutno zauzimaju osmo mesto na kladionicama, od ukupnih 25 zemalja koje su se plasirale u finale.

Instagram

 

Prva na listi je još uvek Ukrajina, sa numerom “Stefania” koju izvodi sastav Kalush Orchestra. Ipak, neke stvari su se promenile u poslednjih nekoliko dana. Naime, Italija i numera “Brividi” dugo je bila na drugoj poziciji, da bi sada pala na četvrto mesto. 

SARAH LOUISE BENNETT

 

Trenutno se visoko plasiraju Engleska, koja je na drugom i Švedska na trećem mestu, ali se situacija menja iz minuta u minut, a Konstraktine šanse za pobedu se konstantno uvećavaju.

Inače, nakon druge polufinalne večeri na Evrosongu u Torinu odlučen je redosled nastupa za veliko finale, a srpska predstavnica nastupiće pod rednim brojem 24.

twitter printscreen

 

To je odlična pozicija za nastup u finalu takmičenja jer znači da će pevati pretposlednja.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading