Konstrakta

Za infarkt: Zašto je Srbija poslednja pročitana za finale

Autor:

13.05.2022 12:30

Foto:

Foto:

Prema pravilima takmičenja, organizatori sami određuju kada će koju državu prozvati i saopštiti da se plasirala u finale



Završnica drugog polufinala Evrosonga bila je vrlo napeta. Do samog kraja nije se znalo da li Konstrakta zaista prolazi u finale, što su mnogi koji su sinoć gledali polufinale doživeli kao situaciju za infarkt i pitali se: zašto je Srbija poslednja pročitana? Kad su voditelji konačno izgovorili - Srbija - i to kao poslednju zemlju u nizu, svi su odahnuli.

Pročitaj i - Prva pobeda na Evroviziji: Konstrakta dobila zasluženo priznanje

A naša predastavnica se uhvatila za glavu i vrisnula:

- Ajde, bre! Jao... Dobro je, okej je.

Andres Putting

 

Prema pravilima takmičenja, organizatori sami određuju kada će koju državu prozvati i saopštiti da se plasirala u finale, a Konstraktu i Srbiju su ostavili za kraj iz jasnog razloga. Kako je sinoć, u drugom polufinalu Pesme Evrovizije važila za favorita za prolazak, i njen nastup je na jutjubu malo pred proglašenje rezultata glasanja imao ubedljivo najviše pregleda, jasno je da su želeli da održe neizvesnost do samog kraja takmičenja a time i gledanost i da se publika pita - gde je Srbija?

Inače, redosled saopštavanja zemalja koje su prošle u finale ne saopštava se ni po ukupnom broju dobijenih glasova žirija i publike, već nasumično. Najvžanije je, ipak, da ćemo Konstraktu gledati u subotu u finalu.

Kako je izgledao nastup naše Konstrakte pogledajte u nastavku:

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading