Upisala se u istoriju

Prva u istoriji Evrovizije: Konstrakta je uradila ovo

Autor:

08.05.2022 18:48

Foto:

Foto:

Niko pre nje nije ovo uradio



Naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziju Ana Đurić Konstrakta, već nedelju dana boravi u Torinu gde se priprema za svoj nastup 12. maja. Od kako je pobedila na Pesmi za Evroviziju budno je pratimo i navijamo za nju. Kako se približava njen nastup interesovanje za numeru In corpore sano sve je veće, pa je tako juče dospela na 10. poziciju na kladionicama, a sada je usledilo još jedno iznenađenje.

Pročitajte i: U Torinu će sve biti drugačije - Konstrakta otkrila promene u nastupu

 

 

Naime, na oficijalnom sajtu Evrovizije našao se tekst sa naslovom "U čemu je tajna inovativnog nastupa Konstrakte". U tekstu se govori da je to najintrigantniji nastup ove godine, da je mnoge zaintrigirala svojim pranjem ruku. Ona je, nagašavaju u tekstu, prva u istoriji Evrovizije koja je ima tekst na latinskom jeziku, niko pre nje to nije učinio. Konstrakta je u intervjuu objasnila zašto se baš odlučila za pranje ruku: 

- Ovo je pesma o zdravlju i atmosferi u kojoj živimo, koja je zdravlje stavila kao najveću vrednost. Trebao nam je kompulzivni aspekt tokom pesme, za koji smo odlučili da bude pranje ruku. Mislim da inscenacija može da utiče, posebno kada se zaroni u tekst. Imamo ovu predstavu i titlove s vremena na vreme, tako da bi se publika, nadamo se, mogla povezati - naglasila je ona. 

Pročitajte i: Izmena u zadnji čas - Ko će nastupiti sa Konstraktom na Evrosongu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

 

Ana je obajasnila i da je pominjanje Megan Markl slučajno:

- Megan Markl ovde nije toliko važna, ali je predstavnik svih onih ljudi u medijima na koje smo fokusirani. Još me nije kontaktirala, ali bih volela da je čujem! Ovo je pesma o atmosferi u kojoj živimo, koja je zdravlje stavila kao najveću vrednost - ponovila je Konstrakta.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading