Evrosong

U Torinu će sve biti drugačije: Konstrakta otkrila promene u nastupu

Autor:

06.05.2022 17:30

Foto:

Foto:

Srpska predstavnica na 66. Evrosongu, Konstraktra otkrila kako će izgledati njen nastup u Torinu



Da će u Torinu sve biti drugačije, srpska predstavnica na ovogodišnjem Evrosongu, Konstrakta nagovestila je pred dolazak u Italiju. Nakon konsultacija u timu naše delegacije na 66. Pesmi Evrovozije i rešavanja određenih tehničkih problema sa wall-ekranom na velikoj sceni, Ana Đurić je na svom instagram profilu otkrila promene u nastupu tokom izvođenja sada već hit pesme “In Corpore Sano”.

Pročitaj i - Prva pobeda na Evroviziji: Konstrakta dobila zasluženo priznanje

Sudeći prema fotografijama i video-snimcima sa jučerašnje probe, naša predstavnica na Evrosongu tokom nastupa koristiće vodu na sceni, koja će teći iz bine.

Instagram screenshot @konstrakta

 

Sem toga, na velikom video-zidu iza Konstrakte i njenih pratećih vokala biće projektovano sunce, što je uz proticanje vode sa scene novitet u odnosu na nastupe u Beogradu tokom izbora Pesme za Evroviziju.

Instagram screenshot @konstrakta

 

Takođe na tom volu iza naše pevačice će biti projektovan video-rad pravilnog pranja ruku, što Konstrakta demonstrira i na sceni, izvodeći svoju pesmu.

Instagram screenshot @konstrakta

 

- Sada nas čeka druga proba i to će biti još jedna prilika da usavršimo neke detalje sa prve probe i promenimo pojedinosti koje smo sugerisali producentima festivala - objasnila je Konstrakta koja će nastupiti tokom druge polufinalne večeri 66. Evrosonga, u četvrtka, 12. maja od 21 sat, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

RTS

 

Očekuje se njen plasman u finale i nastup na glavnoj, završnoj večeri Pesme Evrovizije u subotu, 14. maja.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading