Dijamanti su najbolji prijatelj žena: Pohvalila se Sofija Milošević

Autor:

18.03.2022 10:30

Foto:

Foto:

Da, dijamanti su najbolji prijatelji žena



Manekenka Sofija Milošević već tri godine je u vezi sa srpskim fudbalskim reprezentativcem Lukom Jovićem. Zaljubljeni par je pre dve godine dobio sina Alekseja, a sada očekuju i drugo dete. Lepu plavušu retko možemo videti u javnosti jer većinu vremena provodi u toplini porodičnog doma u Madridu.

Pročitajte i: Sofija Milošević otkrila istinu o mami, obožavaoci iznenađeni njenim rečima

 

 

Dok čekaju prinovu, Luka je rešio da iznenadi svoju lepšu polovinu. Naime, Sofiji je danas rođendan, puni 31. godinu, a na svom instagram profilu pohvalila se poklonom koji je dobila od njega. Na fotografiji vidimo Sofijin trudnički stomak u prvom planu, a na njemu Cartier kutuju i ljubavno pismo. Cartier je poznati brend luksuznog nakita koji je nosila i naša kraljevska porodica Karađorđević. Od nakita možete naći sve, zlato, srebro, dijamante, bisere, ali za to moraćete da platite više hiljada evra.

Još uvek nismo saznali šta je tačno mladi fudbaler poklonio budućoj mami, ali verujemo da sija i da nije nimalo jeftino budući da je velika kutija u pitanju. Uz to, možemo zaključiti da je i romatičan jer je svojoj voljenoj napisao i pismo, što danas retko ko čini. Izliv nežnosti na stari tradicionalan način, pa kako da ne zavolimo Luku još više.

Pročitajte i: Iznenadna sreća - Veliki dan u životu Sofije Milošević i Luke Jovića

Instagram

 

Možemo samo reči bravo Luka, pravi si džentlmet i srećan rođendan Sofija, da ti se sve želje ispune!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Malena

18.03.2022 10:37

Mislim da je u kutiji... Pelena i to sa brilijantskom zihenadlom... Ne voli Sofija pare samo loveu