Sofija Milošević priredila nezaboravno iznenađenje suprugu - Luka Jović ne skida osmeh s lica! (foto/video)

Autor:

23.12.2020 10:52

Foto:

Foto:



U domu Sofije Milošević u Madridu danas je veliko slavlje. Naime, mala i preslatka porodica danas proslavlja rođendan Luke Jovića. Njegova verenica, Sofija, želela je da slavlje započne već u ponoć, pa je Luki priredila spektakularno iznenađenje.

Naime, ona je u ponoć, sa Lukinim prijateljima, organizovala bakljadu za svog verenika.

Ceo dom ukrasila je balonima u zlatnoj boji, a konfete koje su u ponoć letele svuda, sada su postale deo rođendanske dekoracije. Luka je dobio i nekoliko torti i balone koji označavaju njegov dvadeset treći rođendan.

Sve je izgledalo bajkovito, a Luka nije mogao da sakrije sreću.

Ipak, rođenda Luke Jovića Sofija je obeležila i prelepom "Instagram" čestitkom, koju je posvetila svom izabraniku, a u potpisu lepih želja stoje njeno i Aleksejevo ime.

- Ljubavi moja, Aleksej i ja smo tako srećni što te imamo. Hvala što si najbolji otac našem sinu, bez tebe ne bih uspela. Najbolji si verenik i hvala što si moj najbolji prijatelj. Hvala što si tako spontan, blesav i zabavan, hvala ti na svakom osmehu. Ova godina za nas je bila teška, ali i najsrećnija. Jedva čekam da stvorimo još nezaboravnih uspomena. Volimo te, Aleksej i Sofija - napisala je manekenka.

Pročitajte i Porodila se Sofija Milošević: Luka Jović postao je otac po drugi put!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Danas sa sinom i Lukom proslavlja divan dan, koji će Luka nesumnjivo pamtit, kao jedan od najlepših rođendana.