Sofija Milošević otkrila istinu o mami, obožavaoci iznenađeni njenim rečima

Autor:

15.03.2022 14:00

Foto:

Foto:

Majka Sofije Milošević vrlo retko se pojavljuje u javnosti



Atraktivna manekenka Sofija Milošević (31) priprema se da se po drugi put ostvari u ulozi majke, budući da sa partnerom i verenikom Lukom Jovićem čeka još jednu zajedničku prinovu, godinu dana nakon što je rodila njihovog sina Alekseja

Kako trenutno odmara u porodičnom domu, odlučila je da svojim obožavateljima pruži priliku da joj postave pitanja putem Instagrama, u okviru opcije story. Jedno od pitanja bilo je vezano i za usvajanje dece, a povodom tog pitanja Sofija je pomenula i svoju mamu.

Pročitajte Mala Sofija: Manekenkina slika iz detinjstva otkriva na koga joj liči sin

Instagram screenshot

 

Naime, na pomenuto pitanje Sofija je odgovorila: 'Prelepa stvar, moja majka je želela da usvoji dete'.

Dobro je poznato da majka Sofije Milošević ne voli da se eksponira u javnosti, te izbegava objektiv fotoaparata kad god je to moguće. Zbog toga, sama činjenica da je manekenka pomenula majke, te otkrila detalj o njoj još više dobija na težini.

Pročitajte Luka Jović emotivnim rečima obeležio poseban dan u životu sina, a svi komentarišu Sofijinu čestitku

Instagram

Sofija sa mamom

Podsećanja radi, Sofija je imala izuzetno teško detinjstvo, odrasla je bez oca, te je mama Gordana bila prinuđena na svojim plećima da iznese uloge i majke i oca.

- Moja majka je najjača osoba koju poznajem, nikada je nisam videla da plače. Preuzela je ulogu oca i majke u mom životu. Pravična je, vredna i neguje prave vrednosti u životu, koje je prenela meni i mom bratu. Iako smo odratali u teška vremena, nikada se nije desilo da nemamo. Mama je umela sa novcem i mislim da nikada ni od koga dinar nije pozajmila. Kad god sam želela u žvotu da joj pomognem, ona uzme te pare, pa ih čuva za mene. Mnogo puta sam želela da joj pomognem ali ona mi to ne dopušta. Bez obzira na to što je njena plata mnogo manja od onoga koliko ja zarađujem, ona želi i dan-danas da mi se nađe. To u ovom periodu ume da bude smešno i simpatično - objasnila je Sofija svojevremeno za domaće medije.

S obzirom na malo pre iznesene reči atraktivne manekenke, činjenica da je njena majka razmatrala da usvoji dete dodatno dobija na težini.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading