Stomačić je očigledan: Sofija Milošević blista u blagoslovenom stanju, a njen izgled ostaviće vas bez daha

Autor:

14.11.2021 13:45

Foto:

Foto:

Trudna Sofija Milošević blista u blagoslovenom stanju, te je svakom novom fotkom koju objavi očigledno koliko joj čitava situacija prija.



Manekenka Sofija Milošević nedavno je na vrlo originalan način saopštila da očekuje drugo dete sa fudbalerom Lukom Jovićem. Atraktivna manekenka na svom Instagram profilu tada je podelila fotku s naslovne strane časopisa 'Elle' za koji je pozirala, a na kojoj se jedva nazirao stomak.

- Kada sam počela da se bavim modelingom i kada sam prvi put otišla u Njujork, moj prvi modni intervju bio je upravo za srpsko izdanje magazina 'Elle', i vrlo sam ponosna što sam sada prva trudnica na njihovoj naslovnoj strani - istakla je oduševljeno Sofija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

U međuvremenu Sofija je nastavila da objavljuje fotke na pomenutoj društvenoj mreži, a svakom novom njeni obožavaoci bivali bi oduševljeni. No, poslednja u nizu fotki jasno pokazuje njen stomačić, koji je istakla u atraktivnom nebo plavom kompletu. Osim stomaka, do izražaja je još jednom došla njene neverovatna linija, te prelepe oči.

Pročitajte i Okružena sa 101 ružom: Lukino iznenađenje oduševilo Sofiju (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

S obzirom da očekuje bebu, Sofija će još jednom morati na prinudni odmor, te ćemo vremeno sve manje uživati u njenoj neverovatnoj lepoti koju svako malo deli na Instagram profilu, no nema sumnje da će se atraktivna manekenka vratiti vrlo brzo, te da će nastaviti da oduševljava nesvakidašnjim modnim kombinacijama.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading