Ljubav

OVA svetska lepotica oduševljena je gestom Luke Jovića: Sofija je srećna žena

Autor:

03.11.2021 19:50

Foto:

Foto:

Luka Jović odlučio da svojoj izabranici Sofiji Milošević priredi predivno iznenađenje, a na njegov gest nije ostala imena ni prelepa Heorhina, koja je isti oduševljeno prokomentarisala.



Fudbaler Real Madrida Luka Jović i njegova supruga Sofija Milošev žive pravu bajku. Naime, nakon što su pre nešto više od godinu dana postali roditelji preslatkog Alekseja, par je nedavno objavio da je atraktivna manekenka ponovo u blagoslovenom stanju, te da očekuju još jedno pojačanje u porodici.

Luka Jović odlučio da iznenadi Sofiju

Poznato je da Luka vrlo često Sofiji priređuje raznorazna iznenađenja, a ovog puta mladi fudbaler nadmašio je samog sebe. On se potrudio da suprugu ostavi bez teksta, te je jedno od soba u njihovoj velelepnoj porodičnoj kući u Madridu ispunio prelepim cvećem. Svoje oduševljenje Sofija nije mogla da sakrije, te je čitav ambijent odlučila da podeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Pročitajte i Kako je bivša Luke Jovića reagovala na vest da je Sofija ponovo trudna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

- Kad tata iznenadi mamu - napisala je Sofija u opisu pomenute fotke.

Osim preslatkog gest fudbalera, ono što je svima ukralo pažnju jeste i jedan od komentara koji se našao ispod fotke, a u pitanju je komentar supruge najboljeg igrača na svetu Heorhine Rodrigez koja je u komentaru ostavila emotikon crvenog srca.

Pored njenog, ispod fotke ređali su se oduševljeni komentari kako poznatih tako i obožavalaca Luke i Sofije, te nema sumnje da je mladi fudbaler pogodio pravo u centar ovim potezom.

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading