Kako je bivša Luke Jovića reagovala na vest da je Sofija ponovo trudna

Autor: Gloria.rs

22.10.2021 12:15

Foto: Ivana Stevanović

Foto: Ivana Stevanović

Bivša devojka Luke Jovića, Anđela Manitašević, sa kojom fudbaler ima sina Davida, hladno je reagovala na vest da njena davna ljubav očekuje treće deteNekoliko sati nakon što je manekenka Sofija Milošević objavila da čeka drugo dete sa verenikom Lukom Jovićem, sa kojim već ima jednogodišnjeg sina Alekseja, na instagramu se oglasila bivša devojka popularnog fudbalera, Anđela Manitašević ne osvrćući se na lepe vesti svoje više ljubavi. Inače, Luka sa Anđelom ima trogodišnjeg sina Davida, koji uglavnom više vremena provodi sa mamom nego sa tatom.

Pročitaj i Šta će reći Sofija Milošević: Bivša Luke Jovića udaće se pre nje

Lepa Anđela, koja je trudna, uskoro će roditi drugo dete, koje čeka sa verenikom, fudbalerom Nemanjom Brankovićem. Ona je na svom instagram profilu postavila fotografiju iz lifta, uz komentar - Ponovo dostupna trenerka - kao da je nije dotakla vest da njen bivši očekuje još jedno dete.

Instagram screenshot @andjela__manitasevic

 

Uz to je podelila još jednu fotografiju na kojoj se vide njen izabranik, Nemanja, i sin David u zagrljaju, dok fudbaler drema, a njen i Lukin naslednik gleda u mobilni telefon.

Instagram screenshot @andjela__manitasevic

 

Čini se, da su bivši partneri nastavili svako svoj život i da grade vlastite sreće, ne obazirući se na to šta je bilo i šta se trenutno onom drugom dešava u životu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading