Uveliko u pripremi: Poznati detalji svadbe Sofije Milošević i Luke Jovića

Autor: Gloria.rs

02.10.2021 21:45

Foto: Instagram screenshot

Foto: Instagram screenshot

Kako su već nekoliko puta odlagali svadbu zbog pandemije, Sofija i Luka su čvrsto rešili da sebi i gostima prirede proslavu iz snovaKako prenose domaći mediji, Sofija Milošević (31) i Luka Jović (23) venčaće se na proleće u Beogradu, a organizacija luksuzne proslave već je u toku.

Pročitajte i Prvi korak - Velika radost u Lukinom i Sofijinom domu

Instagram

 

- Iako žive u Madridu, želja im je da naprave svadbu u Beogradu. Planirali su veliko slavlje, ali su ga stalno pomerali zbog korone. Dojadilo im je da čekaju da se epidemiološka situacija smiri, pa su se dogovorili da to definitivno bude na proleće. Ipak, skratili su spisak gostiju, pa će imati "samo" 100 zvanica - priča izvor Informera blizak popularnom paru.

Prema njegovim rečima, manekenka će biti uključena u sve detalje organizovanja kako bi napravila svadbu kakvu je zamislila.

Sofija i Luka stižu u Beograd za desetak dana i odmah kreću sa organizacijom. Venčaće se u crkvi, a matičar će doći u restoran, koji još nisu izabrali, ali su napravili uži izbor. Luka je odrešio kesu i rekao Sofiji da učini sve da taj dan bude baš onakav kakvim ga je zamišljala! Želi da joj ispuni svaku želju i kazao joj je da ne štedi ni na čemu. Unajmili su i agenciju za organizaciju svadbi kako ne bi bilo nikakvih propusta.

Pročitajte i Uhvaćeni u nezgodnoj pozi - Šta radi Sofija dok Luka igra

Instagram

 

Manekenka, koja se bavi i dizajnom, sama će se pozabaviti venčanicom.

- Tačno zna kako želi da izgleda haljina u kojoj će se udati, tako da će je sama kreirati. Pored toga, uveliko radi i na haljini u koju će se tokom večeri presvući. Zanimljivo je i da Sofija sama pravi skice za dekoraciju.

Sofija Milošević je izjavila da još nisu utvrdili tačan datum venčanja, ali da će ga uskoro odrediti:

- Najvažnije nam je da taj dan proslavimo sa dragim ljudima. Luka i ja smo vezani za Srbiju i iako imamo mnogo prijatelja širom sveta, voleli bismo da se venčanje u crkvi održi kod nas. Kumovi će biti naši prijatelji iz detinjstva - prenosi Informer.

Poznati par je na spisku od 100 zvanica, Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin, koja je nedavno bila na proslavi prvog rođendana Sofijinog i Lukinog sina.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading