Fotka dana

Luka Jović nema razloga za brigu: Njegov naslednik krenuo tatinim stopama

Autor:

08.12.2021 14:20

Foto:

Foto:

Sin Luke Jovića, Aleksej pozirao je u dresu Reala iz Madrida baš kao i njegov otac.Fudbaler Reala iz Madrida Luka Jović (23) i manekenka Sofija Milošević (31) nedavno su sa svetskom javnošću podelili informaciju da očekuju još jedno dete. Pored malenog Alekseja koji je na svet došao pre nešto više od godinu dana, popularni par uskoro će svoju ljubav krunisati još jednom bebom.

Sin Luke Jovića oduševio tatu

Koliko Sofiji i Luki prija roditeljstvo možemo uočiti i na osnovu svakog posta na njihovim Instagram profilima. Ponosni roditelji svako malo pohvale se interesatnim dešavanjima iz svog porodičnog doma, čiji je glavni akter maleni Aleksej. Ovog puta, Lukin naslednik pozirao je u dresu fudbalskog kluba za koji nastupa njegov otac, a oduševljeni tata fotku je podelio na svom Instagram profilu.

Pročitajte i Praznični duh stigao i u njihov dom: Sofija i Luka ništa ne prepuštaju slučaju

Čini se da Luka ne mora da brine za budućnost, te da će njegov naslednik hrabro krenuti da korača njegovim stopama. A da se trenutno odlično oseća, te da mu harmonija i sklad u porodici prijaju, Jović je ispoljio i na fudbalskom terenu, gde je u poslednje dve utakmice za pomenuti klub ostvario odličan učinak.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading