Praznični duh stigao i u njihov dom: Sofija i Luka ništa ne prepuštaju slučaju

Autor:

23.11.2021 10:30

Foto:

Foto:

Dom Sofije i Luke Jovića odiše nekom novom, neverovatnom energijom, a da praznici proteknu u najboljem mogućem redu postrala se atraktivna manekenka.



Atraktivna manekenka Sofija Milošević i njen izabranik Luka Jović uživaju u životu punim plućima. Popularni par pre nešto više od godinu dana postao je bogatiji za još jednog člana - malenog Alekseja. Euforija samo što se smirila, a Sofija je na izuzetno originalan način saopštila da sa fudbalerom očekuje i drugo dete.

Dom Sofije i Luke Jovića odiše prazničnim duhom

S obzirom na činjenicu da mališanima novogodišnji praznici izuzetno mnogo znače, Sofija i Luka preduzeli su sve potrebne korake kako bi njihov dom odisao prazničnim duhom. Presrećna majka na svom Instagram profilu objavila je asortiman novogodišnjih ukrasa kojima porodica raspolaže, te je istakla da je za nju ovo najomiljeniji period u godini.

Pročitjate i Noge od dva metra: Trudna Sofija Milošević nikad bolje nije izgledala

Nema sumnje da će Sofija dati sve od sebe kako bi uredila porodičnu kuću, tako, da svom jednogodišnjem sinu priredi nezaboravne praznike.

Nakon toga, putem svog Instagram storija postavila je pitanje svojim obožavaocima: 'Da li volite novogodišnje dekoracije?' Nakon čega je dobila odgovor zabrinutog obožavaoca koji se zapitao da li je ona preterala sa količinom ukrasa, na šta je Sofija rekla 'Da ne zafali' pokazavši delić magične jelke.

Pročitajte i Stala u odbranu supruga: Sofija Milošević oštro odbrusila kritičarima

Instagram screenshot @sofimilo

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading