Sofija Milošević donela važnu odluku koja se tiče bebe, da li će je Luka podržati?

Autor:

10.11.2021 21:45

Foto:

Foto:

Sofija Milošević donela odluku u kom gradu će se poroditi, a kako će na to reagovati njen suprug fudbaler Luka Jović?



Atraktivna manekenka Sofija Milošević nedavno je sa svojim partnerom fudbalerom Real Madrida Lukom Jovićem otkrila široj javnosti da očekuju još jednu bebu. Svakom fotkom koja osvane na njenoj društvenoj mreži očigledno je koliko manekenki trudnoća prija, a sada je donela odluku i gde će se poroditi.

Naime, s obzirom na činjenicu da zbog Lukinog poslovnog angažmana najviše vremena provode u glavnom gradu Španije, Madridu, Sofija je rešila da se tamo i porodi. Za ovaj grad odlučila se, ne samo zbog malo pre navedene činjenice, već i zbog toga što je i prvu bebu rodila upravo tamo, u jednoj od klinika kod doktora kome je odlučila da poveri i drugu trudnoću.

Pročitajte i Ona je VIP: Sofija Milošević se pohvalila tretmanom na stadionu Real Madrida

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

- Čim je saznala da je ponovo u drugom stanju, Sofija nije imala dilemu ni gde će trudnoću voditi ni gde će se poroditi. Sa prvim sinom je imala fenomenalnu i bezbrižnu trudnoću, kao i lagan porođaj zahvaljujući doktoru - otkriva izvor blizak porodici.

Njen suprug Luka, beskompromisno ju je podržao u ovoj odluci, zbog činjenice da je i sam prezadovoljan tretmanom koji je njegova supruga uživala kod pomenutog doktora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

- Sofija i Luka žele samo najbolje za svoje sinove, pa tako ne žale novac da bi uživali određene povlastice. Kao što je prisustvovao rođenju Alekseja, tako želi da bude prisutan i na rođenju svog trećeg, a Sofijinog drugog sina - objašnjava izvor za Kurir.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Olja Ilic

12.11.2021 21:30

Kome je bitna ova informacija?