Hrabriji od drugih: Šon Pen u Ukrajini snima film o ratu

Autor:

25.02.2022 10:50

Foto:

Foto:

Dvostruki Oskarovac Šon Pen pokazao je koliko je hrabar jer ovih dana u Kijevu snima dokumentarac o ratnim dešavanjima



Reditelj i glumac Šon Pen trenutno boravi u Ukrajini gde je, bez obzira na ratne subobe, nastavio rad na dokumentarcu o ruskom napadu, izvestile su svetske agencije.

 

 

Kabinet predsednika Ukrajine postavio je u četvrtak objavu na Fejsbuku u kojoj je navedeno da je Pen prisustvovao brifinzima za medije, sastao se sa potpredsednicom vlade Irinom Vereščuk i da je razgovarao s novinarima i vojnim osobljem o ruskoj invaziji.

Pročitaj i - Treći bračni brodolom na pomolu: Šon Pen ponovo skida burmu

- Šon Pen demonstrira hrabrost koja nedostaje mnogim drugim, posebno zapadnim političarima - kaže se u saopštenju i dodaje da je reditelj posebno došao u Kijev kako bi snimio sve trenutne događaje u Ukrajini, bez obzira na ratna dejstva.

 

 

Šon Pen je u Ukrajini bio i u novembru prošle godine kada je počeo rad na dokumentarcu o političkoj nestabilnosti u Ukrajini.

 

 

Dvostruki oskarovac je godinama učestvovao u mnogim međunarodnim humanitarnim i antiratnim akcijama i osnovao je neprofitnu organizaciju za pomoć u katastrofama - CORE, kao odgovor na zemljotres na Haitiju 2010. godine.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading