Treći bračni brodolom na pomolu: Šon Pen ponovo skida burmu

Autor:

31.10.2021 12:35

Foto:

Foto:

Američka glumica australijskih korena Lejla Džordž podnela je zahtev za razvod od Šona Pena, što će biti, ako se supružnici u međuvremenu ne predomisle, treći bračni brodolom slavnog oskarovca.



Petnaest meseci posle diskretnog kovid venčanja pred malo svedoka u julu 2020. godine, američka glumica rođena u Australiji Lejla Džordž (29) podnela je zahtev za razvod od holivudskog velikana Šona Pena (61). Razlog ovakvog epiloga za sada je nepoznat, mada su njih dvoje i pre ovoga imali trzavica u emotivnom odnosu. Početkom 2020. par je raskinuo emotivnu vezu i Šon se, prema tvrdnjama magazina People, veoma potrudio kako bi se pomirio s Lejlom.

- Shvatio je gde je pogrešio i kada je osetio da je gubi, da se ona definitivno udaljava, naporno je radio kako bi je vratio - izjavio je izvor blizak dvostrukom oskarovcu, uz napomenu da je zajedničko vreme provedeno tokom kovid izolacije učinilo da se dodatno povežu i ojačaju ljubav.

Gettyimages

 

Pen, kao najveći serijski zavodnik Holi­vuda, kroz čiji krevet su prošle neke od najlepših žena na svetu poput Šarliz Teron i Skarlet Johanson, primetio je ljupku Australijanku po rođenju Lejlu Džordž još 2016. Posle nekoliko neslavnih pokušaja, uspeo je da je ubedi da izađe s njim na romantičnu večeru, nakon koje su počeli redovno da se viđaju. Prešarmantan, ali samo onda kad on to hoće, kako ga je opisala bivša supruga Robin Rajt, glumac je delovao srećan kao tinejdžer. Razlika u godinama nije bila prepreka za snažne emocije, uprkos tome što ih deli više od tri decenije i što je Lejla rođena posle pada Berlinskog zida, dok se Šon živo seća snimaka rata u Vijetnamu i osvajanja Meseca.

Neprilagođen

Da sve što je lepo kratko traje, potvrdila je i njihova studija slučaja. Tri-četiri meseca kasnije prekinuli su kontakt, da bi se ponovo spojili početkom prošle godine, uoči starta kovid pandemije. Posle venčanja, kome su prisustvovali samo Šonova deca, kćerka Dilan Franses i sin Hoper Džek, i Lejlin brat Elajas, svi su pomislili da se stari lisac najzad smirio nakon turbulentne dekade tokom koje je menjao žene kao čarape.

Pročitajte i Rizičan potez: Šon Pen obustavio snimanje, a ovo je razlog

Gettyimages

 

Roditelji mlade američko-australijske glumice, takođe poznati dramski umetnici, majka Greta Skaki i posebno otac Vinsent D’Onofrio nisu, blago rečeno, odobravali kćerkinu vezu sa Penom.

Ubrzo pošto je obelodanjena informacija da je Lejla podnela zahtev za razvod, glumac je primećen bez burme, iako ju je dan ranije nosio.

Ukoliko se u međuvremenu ne predomisle, ovo će biti treća bračna kapitulacija Šona Pena. Osamdesetih je bio četiri godine u braku s Madonom, a sa koleginicom Robin Rajt četrnaest, od 1996. do 2010.

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading