I to je obavljeno: Severina je opet ona stara

Autor:

27.12.2021 12:34

Foto:

Foto:

Pevačica Severina je odlučila da sa bitnim promenama ne odugovlači



Poznata pevačica Severina i Igor Kojić, potvrdili su medijska nagađanja kada je njihov razvod ozvaničen.

Sveže razvedena, nije dozvolila sebi prostora da posumnja u tu odluku, već se izuzetno brzo upustila u mnogima napornu dužnost.

Pročitajte i Nije mogao da podnese gubitak trofeja u vidu mene - Ove reči Severine dugo će odzvanjati

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Ona je, naime, izmenila svoje prezime u zvaničnim dokumentima, te više ne nosi Kebino Kojić, već svoje devojačko Vučković, sa kojim se i proslavila na estradi.

Splićanka je poslala zvaničan dopis svim sudovima u kojima vodi različite sporove ne bi li ih obavestila o promeni, prenosi Republika.

Pročitajte i Brusa bez - Severinina fotka s Maldiva raspaljuje maštu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Severina i Igor su se u avgustu razveli nakon šest godina braka i višemesečnog pisanja medija da pevačica nije u dobrim odnosima sa porodicom Kojić, čijeg je prezimena očigledno jedva čekala da se reši. Pevačica je tada za medije tvrdila da je reč o sporazumnom razvodu, koji se odigrao bukvalno za pet dana otkako su supružnici podneli zahtev. Zajednički advokat je predao papire na sud, a oni su zajedno potpisali i istakli da nemaju šta da dodaju - priča upućeni izvor za pomenuti list i ističe:

- Pevačica je brže-bolje požurila da vrati svoje prezime na svim službenim dokumentima jer sa Kojićima više nije želela da ima ništa. Nedavno je poslala dopis i sudovima u kojima se vode njeni sporovi da se tako više ne preziva i da to bude promenjeno i u svim tim papirima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading