Morao je da umre: Kreatori "Seksa i grada" o "velikoj smrti" u nastavku

Autor:

15.12.2021 14:30

Foto:

Foto:

Dugo očekivani nastavak kultne serije "Seks i grad", koji je domišljato nazvan "I tek tako...", opravdao je svoj naslov već u drugoj epizodi i razočarao ili šokirao deo publike



Neočekivani obrt koji je došao već u drugoj epizodi nove sezone popularne serije, mnoge fanove je ostavio u neverici.

Pročitajte i Sara Džesika Parker odgovara na pitanja obožavateljki: Kako da imate "Keri Bredšo lokne"

Nakon dve decenije turbulentna ljubavna priča Keri Bredšo i gospodina Zverke konačno deluje kao da je ušla u mirnu luku, međutim, iznenada (And just like that) smrt sve prekida.

Iako se i pre premijere znalo da sledi „velika smrt“ u novim epizodama, većina gledalaca je bila ubeđena da je u pitanju odlazak Samante.

Pročitajte i "Seks i grad" više neće biti isti - Preminuo omiljeni muški lik

Kreator serije Majkl Patrik King za "Vanity Fair" objašnjava šta je kreativni tim navelo da "ubije Zverku".

- Niko ne bi želeo da se vrati ako šou nije drugačiji - kaže King, koji je otkrio i detalje razgovora sa Krisom Notom, koji je oživeo Zverku još 1998. godine.

– Kada sam rekao Krisu da gospodin Zverka umire u prvoj epizodi, on je definitivno znao da ništa neće biti isto. I morali smo da razgovaramo o tome. Zaista je želeo da priča o tome zašto umire i šta to znači za ovu seriju. Što smo više pričali, on je više shvatao da je to dobro za Keri – a Kerina priča je da je bolje voleti i izgubiti nego nikada uopšte voleti – istakao je King, koji je dalje dodao:

Pročitajte i Sara Džesika Parker revoltirana negativnim komentarima - Da li treba da nestanem

– Nasleđe tog lika ne bi se smanjilo, već bi povećalo njegovu legendu ovakvim odlaskom. Ako možeš da nađeš nekoga ko te voli, to je fantastično. Ali ovo nam zaista omogućava da testiramo tu tezu – glas preko kojeg završavamo seriju o "Seksu i gradu“ – da je od svih najvažniji, najizazovniji, najteži i nagrađivan odnos onaj koji imate sa samim sobom – rekao je King.

Kako je dalje objasnio, ovim potezom se liku Keri Bredšo pruža šansa da iskusi novi svet – onaj koji nije "okovan“ tradicionalnim brakom. Glavna junakinja je na ovaj način dobija priliku da u pedesetim godinama iskusi svet zabavljanja. Nove okolnosti u koje je stavljena šansa su da serija privuče nove gledaoce i osveži poznatu priču.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading