Ni za milion dolara po epizodi: Kim Katral se ne vraća u "Seks i grad" a za to ima debele razloge

Autor:

13.12.2021 16:01

Foto:

Foto:

Glumica Kim Katral, za mnoge fanove glavna zvezda serije "Seks i grad", odbila je nastavak saradnje, iako joj je navodno ponuđeno milion dolara po epizodi. Za kategorično "ne" kriv je odnos sa Sarom Džesikom Parker. Ali šta se zapravo desilo?



Netrpeljivost koja se gotovo od početka snimanja serije "Seks i grad" pojavila između S. Dž. Parker (56) i Kim Katral (65), prerasla je u epsku svađu o kojoj se, nakon premijere novih epizoda serije, često priča, ali malo ko zna šta se između njih dve zapravo dogodilo.

Pročitajte i Sara Džesika Parker revoltirana negativnim komentarima - Da li treba da nestanem

Foto: Getty Images

 

Odnos im se tokom godina toliko zakomplkovao da je kanadsko-američka glumica odbila saradnju sa Sarom u nastavku "I tek tako..." iako joj je ponuđen honorar od milion dolara po epizodi, piše Mirror Online.

Šta je iniciralo sukob?

Kada se u prvoj sezoni pojavila u ulozi britke, sposobne, seksi i duhovite Samante Džons, Kim Katral je pokazala neverovatan talenat i dala upečatljivost svojoj junakinji. Zahvaljujući svom glumačkom umeću na setu su je prozvali "prirodnom komičarkom i kradljivicom scena". Ostale glumice nisu blagonaklono gledale na to, a ni ruke im nisu ostale skrštene.

Nastao je krajnje neprijatan razdor koji je na scenu stupao kada se ugasi kamera - na jednoj strani našla se Kim, a na drugoj Sintija Nikson (55), Kristin Dejvis (55) i, naravno, Sara Džesika Parker.

Trojka je pokušala da "objasni" Kim da njena Samanta treba manje da sija. U te svrhe poslužile su se ne baš pohvalnom psihološkom igrom - bojkotom.

Pročitajte i "Seks i grad" više neće biti isti - Preminuo omiljeni muški lik

Foto: Getty Images

 

Tokom pauza na snimanju, četvorka je postala udružena trojka, te su izbegavale razgovor sa "crnom ovcom". Snimanja su ponekad trajala i po 15 sati, ali je Kim ostala ponosna, a, čini se da je time navukla još veći prezir koleginica.

Uprkos tome što nije htela da pokaže, Katral je patila. Navodno je dolazilo do toga da joj u vreme pauze za obrok, dok sede za odvojenim stolom, ne kažu ni "prijatno".

Međutim, da sve bude gore, kao što to obično biva, i ostatak ekipe je poželeo da zauzme stranu, a naravno da je većina otišla na većinu, te je došlo do toga da ni šminkeri ne komuniciraju sa Katral.

Na početku snimanja Kim je imala podršku od strane kreatora i priducenta serije Darena Stara, ali kako je on posle druge sezone napustio projekat HBO-a i na njegovo mesto došao Majkl Patrik King, koji je otišao u "Sarin tim", Kim je ostala sama.

Pročitajte i Kris Not oduševio publiku - Zverka ponovo u najbitnijoj ulozi života

Foto: Getty Images

 

Do zaoštravanja odnosa je potom došlo jer se Kim pobunila zbog honorara. Parker je, nakon što je serija postigla neverovatan uspeh, zarađivala milion dolara, dok su ostale glumice zarađivale po 350 000 dolara.

Kada je Sara postala izvršni producent, atmosfera je postala nepodnošljiva, a svedoci tvrde da je svoju poziciju koristila kako bi Kim još više zagorčala život.

2007 - "Seks i grad" film

Uoči snimanja prvog filma, 2007. godine, činilo se da su razmirice ostavljene po strani. Nakon pauze od četiri godine, Kim se vratila na set, međutim, atmosfera je ostala nepromenjena - bojkot je i dalje bio na snazi. 

Pročitajte i Sara Džesika Parker - Prati je "Seks i grad" (foto)

Foto: Getty Images

 

- Kad radite 90 sati nedeljno gotovo nikad niste kod kuće. A kad i jeste, stalno ste iscrpljeni. Zato su nečija osećanja možda bila povriđena. Ali ne žalim zbog načina na koji sam se tada odnosila prema drugima - rekla je Parker 2008. za magazin Elle.

Prošlo je nekoliko godina da bi dobila odgovor. Kim je 2017. u šou britanskog voditelja Pirsa Morgana izjavila:

- Nikad nismo bile prijateljice. Bile smo samo koleginice i što se mene tiče, time sam zadovoljna.

Javni prezir

Godinu dana kasnije, Kim je doživela snažan udarac. Njen brat je preminuo, mnogi su joj izjavljivali saučešće na društvenim mrežama, a među njima i Sara.

Pročitajte i Tragičan gubitak brata potpuno je slomio glumicu - Kim Katral konačno ima razloga za osmeh!

Foto: Getty Images

 

- Najdraža Kim, šaljem ti ljubav i saučešće zbog gubitka voljenog brata - objavila je.

Na ovaj gest, Kim je odreagovala burno.

- Zaista mi ne treba tvoja ljubav i podrška u ovom tragičnom trenutku. Hajde da raščistimo – ti mi nisi porodica, nisi mi ni prijatelj. Obraćam ti se da bi prestala da iskorišćavaš našu tragediju kako bi odglumila dobru osobu - objavila je Kim.

Od tog momenta je svakome bilo jasno da se Samanta više ne vraća.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading