"Seks i grad" više neće biti isti: Preminuo omiljeni muški lik

Autor:

22.09.2021 10:48

Foto:

Foto:

Poznati glumac Vili Garson preminuo je u 57. godini života



Glumac koji se proslavio ulogom Stenforda Blača, u kultnoj seriji "Seks i grad", Vili Garson, preminuo je u 57. godini. Iako tačan uzrok smrti još uvek nije objavljen, američki mediji navode da se dugo godina borio s karcinomom.

Pročitajte i Sara Džesika Parker - Prati je "Seks i grad" (foto)

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Vest je potvrdio HBO, striming servis koji producira čuvenu seriju na čijim je novim epizodama Garson radio. 

- Vili Garson bio je u životu, kao i na ekranu, odan prijatelj i svetla tačka svakome ko je bio deo njegovog života. Kreirao je jednog od omiljenih likova serije i bio je deo naše porodice gotovo 25 godina. Neverovatno smo tužni zbog njegove smrti i izražavamo saučešće njegovoj porodici i bliskim prijateljima - objavljeno je i na stranici nastavka kultne serije.

George De Sota/Newsmakers

 

Pročitajte i Ekipa Seksa i grada zamenila Kim Katral, a da li je ONA dostojna Samante?

 

 

Podsetimo, u seriji "Seks i grad" Garson je tumačio lik bliskog prijatelja Keri Bredšo Stenforda Bleča, a učestvovao je i u snimanju novih epizoda za nastavak "And Just Like That..." koje bi trebalo da počnu sa prikazivanjem u martu naredne godine. Jedan od poslednjih njegovih odlazaka na set bio je tokom jula.

Getty Images

 

Iako je savršeno dočarao svoj lik, Garson je u privatnom životu bio strejt, ali nikada o tome nije pričao, smatrajući da uveravanjem javnosti u svoje seksualno opredeljenje nanosi uvredu homoseksualcima.

Njegov sin Nejtan ostavio je dirljivu poruku na Instagramu, baš kao i brojne druge zvezde koje su ga poznavale i radile sa njim.

Pročitajte i Seks i grad se vraća, a ova glumica izgleda potpuno drugačije!

- Jako te volim, tata. Počivaj u miru i jako mi je drago što si sa mnom podelio sve svoje avanture i što si postigao mnogo u životu. Ponosan sam na tebe. Uvek ću te voleti, ali mislim da je vreme da kreneš dalje u sopstvenu avanturu. Uvek ćeš biti sa mnom. Volim te više nego što možeš da znaš i drago mi je da si sada u miru. Bio si najjača, najsmešnija i najpametnija osoba koju poznajem. Drago mi je što si sa mnom podelio svoju ljubav. Nikada je neću zaboraviti ili izgubiti - napisao je on.

O njegovoj smrti progovorile su i koleginice iz serije "Seks i grad".

- Jako, jako sam tužna što smo izgubili Vilija Garsona. Svi smo ga jako voleli i obožavali smo da radimo s njim. Bio je neverovatno smešan na malim ekranima i uživo - rekla je Sintija Nikson koja je glumila Mirandu.

- Tako tužne vesti i veliki gubitak za porodicu serije "Seks i grad". Moje saučešće", napisala je Kim Katral koja je tumačila lik Samante Džons.

Pročitajte i Tragičan gubitak brata potpuno je slomio glumicu - Kim Katral konačno ima razloga za osmeh!

Nicholas Hunt/Getty Images

 

Komentari. (0)

Loading