Seks i grad se vraća, a ova glumica izgleda potpuno drugačije!

Autor:

13.06.2021 12:30

Foto:

Foto:

Serija "Seks i grad" ostavila je neizbrisiv trag i proglašena za jednu od najomiljenijih serija svih vremena. Emitovala se od 1998. do 2004, a ljubitelji popularnog četverca, mogu da odahnu, jer je počelo snimanje nove sezone, ali ne baš sasvim



Naime, fanovi će imati priliku da odgeladju novih 10 polusatnih epizoda, u kojima će ponovo sresti Keri (Saru Džesiku Parker), Šarlot (Kristin Dejvis) i Mirandu (Sintiju Nikson), ali se Kim Katral, kako je najavljeno, neće pojaviti u ulozi razuzdane Samante.

Mnogi su ovim razočarani i veruju da priča jednostavno neće funkcionisati bez Samante, ali glumica je ostala odlučna u svojoj nameri da ne učestvuje u snimanju nove sezone.

Pročitajte i Tragičan gubitak brata potpuno je slomio glumicu - Kim Katral konačno ima razloga za osmeh!

Photo by Stephen Lovekin/Getty Images

 

Razlog tome su navodno neizglađeni odnosi u glumačkoj ekipi. Pretpostavljalo se da će produkcija novonastalu rupu popuniti sa čak tri glumice tamne puti, ne bi li konačno mogla da se otarasi kritičara koji su isticali da se serija bavi isključivo belcima iz više klase, ali je to demantovano, te će Samantin izostanak biti opravdan izolacijom usled zaražavanja korona virusom.

Ukoliko ste voleli seriju "Seks i grad" sigurno će vas obradovati vest da je ostatak glumačke ekipe predvođen Sarom Džesikom Parker počeo je da radi na snimanju nove sezone.

Glumica je objavila fotografiju na kojoj se vidi da je otpočeo rad na novoj sezoni i da se trenutno uvežbava tekst pre početka snimanja.

Pročitajte i Seks i politika - Sara Džesika Parker o kandidaturi Sintije Nikson za guvernera (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Ona je takođe objavila i fotografiju na kojoj je pozirala sa koleginicama Sintijom Nikson ( Miranda Hobs) i Kristin Dejvis (Šarlot Jork).

- Ponovo zajedno, zajedno sa našim momcima i novim članovima ekipe - poručila je Sara u opisu fotografije, na kojoj se vidi da su se sve tri devojke dosta promenile, a naročito Sintija, koja je bila jedna od najpoznatijih riđokosa, a sada je potpuno seda.

Pročitajte i Nije u pitanju svađa sa Sarom Džesikom Parker - Zašto je Kim Katral odbila ulogu u nastavku "Seks i grada"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Nagovešteno je da će glumačka postava u novim epizodama biti ranolika i da će biti predstavljena nova lica i da se gospodin Zverka (Kris Not) svakako vraća.

Datum premijere još uvek nije poznat i očekuje se krajem ili početkom sledeće godine.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading